Haj / Stílus

Frizura körkép: 10 retró frizura, ami újra hódít

Frizura körkép: 10 retró frizura, ami újra hódít

Fonott copf – másképp

A klasszikus fonott copfok évezredek óta ismertek. Szerencsére a modern világ és leleményesség túllépett az unalmas egyszerűségén és új, kreatív hajfonatokat hozott létre, megszámlálhatatlan változatban. Ez az alkalmi hajviselet például az unalmas copfot elragadóvá és egyedivé teszi. Érdemes kipróbálni!

Lépcsős frizura

A 90-es években Jennifer Anniston „jóbarátné” hozta be hatalmas trendbe a lépcsős hajakat. Az ikonikus szőke egyenes tincsei így jóval dúsabbnak és strukturáltabbnak hatottak. 

Akár egyenes, akár hullámos a hajad, tudd, hogy a lépcsős hajvágás jól fog állni és még ma is trendi, ráadásul egy klassz oldalra simuló frufruval abszolút modernné teheted frizurádat!

Hippi fejpántok

A 70-es évek szabadelvű fiataljai nemcsak a trapéznadrágot és a virágmintákat tartották szabadelvűségük jelképének, hanem frizuráikat is a kor szellemében hordták. Jellemző volt a hullámos, természetesen szárított hosszú haj, amit fejpánttal kötöttek le. Ez a frizura ma is éppúgy megállja a helyét. Szerezz be néhány különleges, a gardróbodhoz találó fejdíszt és hordd hosszú fürtjeid felett!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást