10 wow! frizura, amit fél perc elkészíteni

10 wow! frizura, amit fél perc elkészíteni

Címlap / Stílus / Haj / 10 wow! frizura, amit fél perc elkészíteni

Sokáig bátortalan voltam a frizurák elkészítését illetően, legalábbis úgy éreztem, nem sok kézügyességem van pl. egy bonyolultabb fonathoz. Aztán megszületett a kislányom és úgy gondoltam, nem szeretném őt megfosztani a különlegesebb frizuráktól. Elkezdtem hát magamon gyakorolni és nagyon gyorsan belejöttem a különböző technikákba, amiket azóta nem csak rajta, hanem magamon is sűrűn reprezentálok. Persze időm nekem se lett több, mint ami eddig is volt, de ezeket a különleges frizurákat tényleg pár pillanat alatt el lehet készíteni!

Fonott szépség

A kalászfonás nem feltétlenül tartozik a félperces frizurák közé, legalábbis nem akkor, ha egy hosszú, vagy akár több fonatot szeretnél készíteni.

Azonban, ha csak a fejtetődön fonod be a szálakat, akkor villámgyorsan elkészülhetsz, mégis izgalmas és látványos frizurára tehetsz szert.

 

Konty a fejtetőn

Én imádom a kontyokat, nem csak a praktikus viseletük miatt, hanem mert tényleg egy mozdulattal csinos megjelenésre lehet szert tenni a segítségükkel.

Ha azonban nincs sok hajad, úgy érezheted, sehogy sem áll rajtad a konty… Ekkor érdemes egy kisebb, a fejtetődre koncentráló konttyal megbolondítanod a megjelenésedet.

 

Fejkendős lófarok

Ha a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban szeretnéd feldobni a megjelenésedet, akkor a klasszikus frizurákban kell gondolkoznod, hiszen ezeket igazán könnyű megbolondítani.

Valamilyen különleges csat, vagy hajgumi mindig a segítségedre lehet, de egy színes fejkendővel sem tudsz melléfogni.

 

Tupírozott lófarok

A lófarkat nem csupán kendővel bolondíthatod meg, hiszen azzal is más és másfajta hatást érhetsz el, hogy hol fogod össze a tincseidet – a fejtetődön, vagy éppen a tarkódon rögzítenéd szívesen?

Ha fokoznád a retró hatást, érdemes előbbit választanod, persze csak azután, hogy egy kicsit megtupíroztad a frufrudat.

A kócos tincsek nagyon bájos hatást keltenek és akár hajgumival, akár kendővel fogod össze a szálakat, garantáltan jól mutatnak majd.

 

Nőies masni

Egy masnis csattal nem feltétlenül érsz el kislányos hatást, hiszen vásárolhatsz komolyabb, sötétebb színű változatokat is.

A gyors frizurákat illetően akkor jársz a legjobban, ha az arcodba lógó tincseket és a fejtetődön levő szálakat hátrafésülöd, majd egyszerűen összefogod.

Ez a frizura egész nap praktikus viseletet jelent, mégis nagyon nőies a kiengedett tincseknek köszönhetően.

 

Bájos csatok

A mostani trendek egyik legnépszerűbb megoldása a csatok halmozása a frizurákban.

Ennek megvan az az előnye, hogy egyszerre lehetsz divatos és választhatsz nagyon kényelmes hajviseletet magadnak egy átlagos hétköznapra, vagy éppen valamilyen alkalomra.

Ehhez csak annyi a teendőd, hogy az oldalsó tincseket eltűzd valamilyen csattal, és már mehetsz is!

 

Trendi hajpánt

Nem csak a hajcsatok, a hajpántok is nagy népszerűségnek örvendenek és kiválóan alkalmasak arra, hogy feldobják a megjelenésedet.

Bármilyen egyszerű frizurát látványossá tesznek, legyen szó kiengedett tincsekről, lófarokról, vagy éppen kontyról.

 

Buggyos lófarok

Ha valami különlegesebbre vágysz, mert már unod a sima lófarkat, akkor többféle praktikát is kipróbálhatsz a feldobására – ezek többsége sem kézügyességet, sem túl sok időt nem igényel.

Remek példa rá, ha a hosszú szálakat kb.10 centinként összefogod, majd buggyosra lazítod a tincseket.

Így különleges, gyöngysorszerű lófarokra tehetsz szert.

 

Fonott tarkókonty

Egy, vagy két kontyot is készíthetsz a tarkódra attól függően, melyik tetszik jobban.

Az elkészítése nagyon egyszerű ennek a frizurának: az összefogott tincset, vagy tincseket lazán fond össze, tekerd fel kontyba, végül tűzd le hajcsattal – el is készültél!

Természetesen nem csak a kontyok számán, hanem azok helyén is változtathatsz.

 

Szalagos fonás

Ne keseredj el, ha nem megy a kalászfonás, a hagyományos hármas fonás is nagyon mutatós tud lenni!

Ha egyszerűen és gyorsan dobnád fel, akkor bolondítsd meg egy szép szalaggal, amit a tincsek közé fonsz.

A szalagot praktikusan átvezetheted a fejeden, mintha csak egy hajpánt lenne, így egész biztosan nem mozdul el akkor sem, amikor végigértél a fonaton.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást