Divat / Stílus

Francia sikk farmerrel: ezekben a szettekben viselik a francia nők

Francia sikk farmerrel: ezekben a szettekben viselik a francia nők

A farmer ugyan alapdarab, mégsem olyasmi, amiről azonnal a sikk jut az eszünkbe. Ennek ellenére lehet nagyon különlegesen, ízlésesen és mindenekelőtt egyedien viselni azt a nadrágot, ami az egyik legrégebbi kísérője a divatnak.

Sztreccs és fekete

A sztreccs farmer sok esetben jóval elegánsabb hatást kelt, mint a bőszárú változatok, már csak emiatt is jól illik a francia sikkhez. Természetesen könnyű fokozni az összhatást magas sarkú, elegánsabb szabásvonalú cipőkkel, amiket viszont semmiképpen sem illendő kivágott blúzzal párosítani. Az már együtt túl sok lenne a francia divatnak és elveszítené stílusos báját. Emiatt a magas sarkú, feltűnő és időnként kihívó cipőkhöz csakis visszafogott ruhák és kiegészítők passzolnak.

 

 

Hosszú kabát

Bármelyik évszakról is legyen szó, a hosszú kabátok nélkülözhetetlenek a stílusos francia gardróbból. Nincs olyan szett, amit ne emelnének teljesen új magaslatokba. Az átmeneti, melegebb hónapokban csodálatos választásnak bizonyulnak a csinosabb, nőiesebb parkák. Télen nyugodtan viselj meleg szövegkabátokat, hiszen ezeknek már az esése is kifejezetten sikkes összhatást kelt. 

 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást