Azt hinnéd, amióta nem az anyukád szeleteli neked a rántott húst, már nem lehet neked újat mutatni evés terén – pedig lehet, hogy van olyan étel, amihez eddig te is rosszul láttál hozzá? Alább hat olyan trükk következik, amivel könnyebb lesz hozzájutni a betevő falathoz. Váljék egészségedre!
4/7 Banán
Talán egy-egy politikai párt sem osztja meg annyira az emberiséget, mint a banán kinyitásának kérdése. Van, aki a fekete pöttyel jelzett végén kezdi meg, más arra esküszik, hogy a szárát megtörve lehet felnyitni a banánt – ez utóbbi azonban csak egy bizonyos érettségi szakaszban működik.
A majmok – és lássuk be, náluk jobban ki értene a banán meghámozásához? – a fekete pöttyös végén kezdik meg a banán kinyitását. Legközelebb próbáld ki, hogy a hüvelykujjaddal megnyomod a fekete rész alját, és így téped le a banán héját. Sima ügy lesz!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!