HAMIS: Ha pattanásosodsz, ne egyél csokit!

Azt érdemes tisztázni, hogy szoros összefüggés van a pattanásos arcbőr és az elfogyasztott ételek és italok között. Hiába kensz több tízezres krémeket az arcodra, ha közben rosszul eszel, nagy az esélye, hogy megjelennek a pattanások. Ennek ellenére az örök jó tanács, miszerint a pattanásos bőrűek hagyják el a csokoládét, teljesen alaptalan – legalább is nem mindegy, hogy milyen csokit eszel.
A tejtermékkel és a cukorral van ugyanis baj, ezek okozhatják a puklikat, úgyhogy ha étcsokoládét választasz, nagy az esély rá, hogy nem fog tönkremenni benne az arcbőröd.
A tejtermékkel és a cukorral van ugyanis baj, ezek okozhatják a puklikat, úgyhogy ha étcsokoládét választasz, nagy az esély rá, hogy nem fog tönkremenni benne az arcbőröd.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!