5 fogadalom az újévre, a jobb szexért

5 fogadalom az újévre, a jobb szexért

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 fogadalom az újévre, a jobb szexért

Most, hogy mindjárt magunk mögött hagyjuk az óévet, és 2011-re virradunk, bizony itt az ideje annak is, hogy ne csak a hétköznapi dolgokra vonatkozóan tegyük le a fogadalmainkat!

Amennyiben úgy vetted észre, hogy az utóbbi időkben aggaszt a szexuális életed, vagy csak szeretnél némi újdonságot belecsalni az elkövetkező mindennapokba, akkor tégy egy ígéretet magadnak, hogy az újévben, bizony felhagysz a hagyományos dolgokkal, és új szabályokat fektetsz le, az ágyban is!

Meglátod, hogy pár apró trükkel és változtatással mennyire feldobhatod a szexet! Számtalan egyszerű, de nagyszerű praktikát kínálunk most neked, ami elképzelhető, hogy a hétköznapok folyamán eszedbe sem jutna! Próbáld ki mindet, játszd végig őket a partnereddel, és induljon egy tökéletes hancúrral az újesztendő!

Vadító színek

Tegyél, a kiegyensúlyozott és kielégítő szexuális életért! Több cikkünkben olvashattál már arról, hogy bizony a háló átfestéséből sosem lehet elég! És nem csak a kemény izommunka miatt, hanem mert ez az a hely, aminek folyamatosan, de legkésőbb pár évente biztos hogy illik új színt adni! A színek ugyanis jótékony hatással vannak a szervezetre, nem mindegy, hogy az adott fekhelyeteknek milyen környezetet biztosítotok általuk.

Egy világos, nyers, matt, vagy pasztell szín ugyanis inkább lehangoló egy hálóban. Nem csak az alvásodra lehet zavaró hatással, de a szexuális életre is! Amennyiben fel akarod korbácsolni a hőfokot, és újra beizzítani azt a bizonyos lángot, akkor válassz mély, és nyugtató színeket! Legjobb a mély lila, vagy a bordó, de a sötétebb zöld tónusok is nagyon kedveltek manapság! Ráadásul a zöld, kedvező hatást gyakorol a potenciára és a termékenységre is!

Bugyi szemle

Ugye mennyire könnyen hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy a fehérnemű nagyon kényes dolog, és bármennyire is imádjuk gyűjtögetni őket, még akkor is, ha sokat nem is hordunk, vagy csak alkalmanként, nagyon oda kell figyelni arra, hogy rendszeres időközönként cseréljük a bugyi állományt. A legtöbb fehérnemű ugyanis használattól független is hamar elérik, vagy mosás hatására kifakul, kiszakad. És nem is túl szexi, ha a párod egy agyonhordott alsóba lát, legyünk őszinték!

Sok nő, a szép és igényes fehérneműt csak kifejezetten alkalmakra hajlandó felhúzni, és elfeledkezik arról, hogy a hétköznapok folyamán is jól tud jönni, ha mondjuk egy szebb és kívánatosabb darab van rajtunk. Hisz sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség hogy lekerüljön. Tehát figyelj oda, és szerezz be minél több szexi és bikavadító bugyit. Nem kell hogy árilag a luxus kategóriát üsse, most már sok áruházban, kínai boltokban is nagyon csini bugyikat lehet összeválogatni, jó áron.

Érzéki ételek

Most kivételesen nem a vágykeltő ételekre kell gondolni elsősorban, hanem főleg az ételek minőségére és összetételére! Ha igazán nagy sikert akarsz elérni a pasidnál, és tökéletesen fel akarod korbácsolni a vágyait, akkor igyekezz minél több zaftos, lédús és krémes ételt az asztalra tenni! Ezeknek a látványa már önmagában is vonzó a szemnek, hát még akkor, ha egy nő szájában látják, az elfogyasztásuk közben! Hasonlóan jó hatást érhetsz még el, az örök érvényű fagylalttal is, főleg ha tölcsérből, körbe-körbe nyalogatod, néha kicsit mélyebben megszívva.

Írjátok le a fantáziátokat!

Sokan még mindig nagy gátlásokkal küzdenek ebben a dologban, pedig nagyon izgalmas tud lenni, ha nyíltan elmondjátok egymásnak a vágyaitokat, a szexuális fantáziáitokat! Csinálhatjátok akár játékos formában is, hogy miután egyikőtök felfedte kívánságait, a másik azonnal, vagy meghatározott feltételek között teljesíti azokat.

Szerepjátékoknak is kitűnő alapjául szolgálhat! De nagyon kedves módszer lehet az is, amikor egy papírra leírtok mindent amit csak szeretnétek a másiktól, aztán persze elcserélitek. Innentől pedig biztos lehetsz abban, hogy párod most már mindent megtudott, eddig fel nem fedett szexuális vágyaidról, és felkészülhetsz rá hogy hamarosan ezek mind teljesítésre kerülnek!

Színház az egész világ!

Szerepjáték. Igen ám, de nem a megszokott formában. Próbáljatok meg egész, teljes kerettörténeteket kitalálni, ami nem csak a szexuális aktus alatt tart, hanem belevihetek a mindennapi életbe is. A legjobb módja ennek, ha mondjuk minden alkalommal, egy másik karakter bőrébe bújtok.

Egyik nap te leszel a szigorú tanárnéni, másnap pedig a bohókás és szexi, kissé ügyetlen titkárnő. Egy a lényeg, és ezen van a hangsúly: mindenképpen maradjatok a realitásnál! Elvégre hidd el, hogy párod számára is sokkal izgatóbb lesz ha hétköznapi szerepekbe kaphat meg téged, nem pedig valami csodawomennek öltözöl, egy nevetséges jelmezbe!

A férfiakat ugyanis bizonyítottan sokkal jobban izgatják a hétköznapi élet, ambiciózus nő karakterei, tehát olyan típusokat igyekezz megformálni, amik eleve nagy intenzitással hatnak a férfi agyra. Tanárnő, titkárnő, pincérlány, ápolónő… a legtipikusabb példák amik örök népszerűségnek örvendnek. De nagyon erotikus hatást érhetsz el azzal is, ha csupasz testedre egy kantáros nadrágot húzol, és amolyan barkácsmesternek öltözöl.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!