Filmajánló: A (sz)ex az oka mindennek

Filmajánló: A (sz)ex az oka mindennek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Filmajánló: A (sz)ex az oka mindennek

Hamarosan bemutatják a mozikban Leslye Headland rendezésében A (sz)ex az oka mindennek (Sleeping with Other People) című amerikai vígjátékot Jason Sudeikis és Alison Brie főszereplésével. Újabb szerelmes film a láthatáron, de ezúttal ne egy klasszikus romantikus vígjátékra készülj. 

Romantika és trágárság

Egy egyéjszakás kaland során Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) elveszítik szüzességüket, majd útjaik elválnak. Mikor évekkel később újra összefutnak, Jake már intrikus nőcsábász, Lainey pedig folyton megcsalja éppen aktuális barátját. Zátonyra futott szerelmi életük miatt az exek kiváló szövetségesekké válnak, akik – kibeszélve mindent a szexről – egyre közelebb kerülnek a testiség és a szerelem vékony határvonalához. Már csak azt kéne megállniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak.

Az előzetes alapján persze lesz azért itt romantikus szál, de legalább annyi trágárság is, a szereplők szájára nem tettek lakatot, de bízunk benne, hogy azért a humoros jelenetek nem merülnek majd ki ennyiben.

Az már most is látszik, hogy a két főszereplő között működik a kémia, és ez valószínűleg a nézőket is sodorni fogja majd magával. Alison Brie jól hozza a szomszédlány szerepét, aki csak elsőre tűnik átlagosnak, Jason Sudeikis pedig az eddig látottak alapján szerethető rosszfiú lesz.

Forrás: Big Bang Media

Minek szurkoljunk a film alatt?

Eddig számunkra az a legnagyobb kérdés, hogy akkor vajon annak kell-e szurkolni majd, hogy a főhősök gátat szabjanak vágyaiknak, és kibírják, hogy ne bújjanak ágyba egymással, vagy végül, miután érzelmileg is közel kerültek egymáshoz, mégis megkockáztassák a testi közeledést is.

Bízunk benne, hogy a film azon túl, hogy megmarad jópofa vígjátéknak kellőképpen rokonszenves és kellőképpen ellenszenves szereplőkkel, azért egy kicsit foglalkozik majd azzal a kérdéssel is, hogy hogyan éli meg a szingliséget vagy éppen a többszereplős viszonyt két mai fiatal, milyen kockázatot jelent az érzelmi elköteleződés vagy éppen a teljes elszigetelődés.

Ha a film ennek a kérdésnek legalább a felszínét is megkapargatja egy kicsit, akkor mi szeretni fogjuk, de randifilmnek vagy egy baráti programnak is remek választás ez a vígjáték, ha nem egy ezerféle módon lefuttatott romantikus sztori újragondolását néznétek, hanem egy mai értelemben vett vagány és dögös love sztorit.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást