Cikkünkben összeszedtük, hogy mennyit érdemes belőle enni, hogyan szépíti a bőrt, miért nem hizlal, milyen hatású a benne lévő keserű ízanyag, és mi jellemző a magjaira. Jó olvasást!
4/5 Szépíti a bőrt
Külsőleg alkalmazva hidratál és kisimítja a bőrt. Leve évezredek óta ismert természetes kozmetikum. Hidratálja a bőrt, gyógyítja az ekcémát. Aki uborkakarikát tesz a szeme alá, annak eltűnnek onnan a duzzanatok.
Magas C-vitamin tartalma serkenti a kollagén termelődését, amely rugalmassá teszi a bőrt, és gátolja a ráncképződést.
A kollagén termelődése 20 éves kor után lelassul a szervezetben, ezért megindul a ráncosodás. Emiatt érdemes sok C-vitamin tartalmú ételt, köztük uborkát is fogyasztani.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!