Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid

Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid / 2. oldal

Sokan említettek olyan rossz döntéseket, mint például tanulmányaik félbehagyása vagy kilépés egy munkahelyről, de ezek közel sem voltak olyan megrázó megbánások, mint amiket a párkapcsolatokkal kapcsolatban említettek. 56 százalékban mondtak párkapcsolati és csak 20 százalékban karrierrel kapcsolatos dolgokat és a megbánás intenzitása mindig előbbinél volt erősebb.

A leggyakoribb rossz döntés a párjuk elhagyása vagy megcsalása volt. 

Mi a megoldás?

A kutatás tehát bizonyította – amit mi, nők eddig is tudtunk – hogy a magánélet fontosabb az életben, mint a karrier. De mit tehetünk annak érdekében, hogy erre ráébresszük a férfit is? Először is próbáljuk meg megérteni és elfogadni azt, hogy őt mi motiválja az életben (a már említett alfahím státusz) és ne zavarjuk munka – vagy sportolás – közben.

Értsük meg, hogy mikor a férfiember éppen verseng vagy a sikert hajszolja, akkor másra nem tud figyelni.

A nők szeretnek napközben is több kedves üzenetet küldeni párjuknak és gyakran megsértődnek, ha szerelmük ezekre nem válaszol. Ha a te párod is ilyen és keveset üzenget, ne ess kétségbe, sőt!

Egy 2013-as kutatás szerint – ami egy párkapcsolati terápiával foglalkozó szaklapban jelent meg – minél többször üzengetett párjának egy férfi, annál kevésbé voltak elégedettek párkapcsolatukkal.

Ami még meglepőbb, hogy partnereik is boldogtalanabbnak vallották magukat, mint azok, akik kevesebbet sms-eztek egymással. A lényeg, hogy hagyd a férfit kibontakozni és ha elfogadod, hogy őt mi motiválja (győzelem, siker, státusz) akkor nagyobb eséllyel lesz sikeres a kapcsolatod. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást