Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid

Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Amíg ezt nem érted meg a férfiakkal kapcsolatban, addig sikertelenek a kapcsolataid

Számukra más a prioritás

Az első dolog, amit meg kell értenünk a teremtés koronáival kapcsolatban az, hogy nekik más fontos, mint nekünk. Természetesen vannak kivételek, azonban a legtöbb férfi számára az az elsődleges, hogy „nyerjen az életben”. Nekünk a család és a gyerek a prioritás, nekik pedig az, hogy az élet minden terén igazi alfák lehessenek.

Rendkívül kompetitívek, a vérükben van a versengés. Ha nem sikeresek a munkában, vagy valamilyen sportban, egyszerűen kevés az önbizalmuk egy sikeres kapcsolathoz is.

Ezért van az sokszor, hogyha egy férfi elveszíti az állását vagy bármi más kudarcélmény éri, eltaszítja magától a nőt akkor is, ha az szereti és támogatja.

Pár éve egy külföldi nyaraláson megismert fiúval azt terveztük, hogy elutazik hozzám és együtt töltjük a nyarat, de kirúgták az állásából és így már nem engedhette meg magának a repülőjegyet. Engem ez nem érdekelt, de ő nem sokkal utána szakított velem. Akkor nagyon rosszul esett, de ma már tudom, hogy vesztesnek érezte magát és így nem akart a barátom lenni.

Ők nem tudják, amit mi igen  

Egy nő bármikor képes feladni a karrierjét vagy a tanulmányait a család, vagy a leendő családja érdekében. Ez azt jelenti, hogy a párkapcsolatát helyezi előtérbe, amire a férfiak nemigen hajlandóak, a már említett siker hajszolása érdekében. A Kellogg Northwestern Egyetem 2012-es kutatása 500 ember részvételével zajlott és azt kérdezték tőlük, mit bántak meg az életben.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást