Meddig képesek elmenni a férfiak azért, hogy ágyba vigyenek egy nőt?

Meddig képesek elmenni a férfiak azért, hogy ágyba vigyenek egy nőt?

Címlap / Szerelem / Szex / Meddig képesek elmenni a férfiak azért, hogy ágyba vigyenek egy nőt?

Azt akarom, hogy becsülj!

Él egy kép a köztudatban, hogy mit kell tennünk nekünk, nőknek ahhoz, hogy a férfiak megbecsüljenek és méltó nőként tekintsenek ránk. Hallottam már életvezető tanácsadó szájából biztató érveket, miért kell a férfinak három hónapig várnia az első légyottra. Ugyanakkor a másik oldal is fel tud sorakoztatni egész meggyőző ellenérveket. Bár roppant szép dolog a mai világban, ha egy pasi képes várni az első szexre, ez a sok szabály megfosztja a nőket attól, hogy önfeledten, szenvedélyesen éljék az életüket.

Valahol igaz az, amit a Szex és New York Samanthája megfogalmazott még a kilencvenes években: „Egy pasi ugyanolyan könnyen dobhat, ha az első randin fekszel le vele, mintha csak a tizedik után.” Márpedig hidd el, ha egy pasi ágyba akar vinni, akkor képes várni akár a huszadik randiig is. Attól még, hogy akaratodon kívül, csupán mások meggyőződése alapján húzod a dolgot, még nem leszel a szemében tiszteletreméltóbb, maximum savanyúbb.

A férfi akkor fog a leginkább megbecsülni, ha önazonosan úgy cselekszel, ahogy neked a legjobb, ami a saját értékrendedet, meggyőződéseidet képviseli.

Nincs kiábrándítóbb egy bizonytalan nőnél, aki még azzal sincs tisztában, ő mit vár el saját magától. Légy bátor, néha bolond és csináld azt, ami boldogságot okoz!

cottonbro/pexels.com

Még soha nem találkoztam hozzád hasonlóval!

…Mondja a férfi, aki az első együttlét után eltűnik. Mindenféle általánosítás nélkül állíthatjuk, hogy a pasik nagyon sokszor képesek az átlagosnál többet, szebben bókolni, ha a cél az ágyig való eljutás. Persze ne kiáltsunk ki minden férfit Casanovának. Vannak akik tényleg komolyan gondolják, de sajnos elkerülhetetlen, hogy időnként ne legyen egy-egy vakvágány.

Még csak azt sem tudjuk mondani, hogy az idő előrehaladtával egyre óvatosabbak leszünk, vagy a receptoraink előbb jeleznek. A pasik számára ugyanis nincs olyan, hogy lehetetlen, ha csábításról van szó. Bármit ki tudnak találni, bárkinek kiadják magukat és bármennyit tudnak hazudni a siker érdekében. Most joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy akkor mégis honnan tudod majd megállapítani, hogy egy pasinak nem csak arra kellesz? A válasz az, hogy SEHOGY!

Nem lehetsz benne biztos, egyedül magadban bízhatsz és a megérzéseidben. Az is elképzelhető, hogy még, ha idő előtt ágyba is csal, történik valami, ami miatt nem csak egy éjszakára akar majd az életed részévé válni. Ez a valami, jobban mondva valaki pedig TE vagy! Ha nem ragaszkodsz görcsösen valakihez, jobban fog akarni bárminél.

A titok abban van, hogy te diktáld az iramot!

Ha már az első randin érzed az ellenálhatatlan vágyat, akkor hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek. Ha viszont csak az ötödik tizedik randin érkezik a sugallat, akkor annak ott lesz a helye. Légy kicsit önző ebben a helyzetben és ne hagyd, hogy irányítsanak és megvezessenek. Kezedben tartva az irányítást, soha nem fogod azt érezni, hogy kihasználtak és elárultak.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást