Szerelem / Párkapcsolat

Így árulkodik a férfi testbeszéde arról, hogy hogyan viszonyul a nőhöz

Testbeszéd

Beszélgetés

Amikor komoly dolgokat szeretnél megvitatni vele, győződj meg arról, hogy nyitott a beszélgetésre. Ha a tekintete más irányba van, keresztbe teszi a karját vagy lábát, akkor a teste azt mondja „nem”. Ilyenkor próbáld őt kimozdítani ebből a pozícióból, vagy kérd meg hogy üljetek át máshová beszélgetni. Ilyenkor megnyílhat a testhelyzete és befogadóbb, kíváncsibb lesz arra, amit mondani szeretnél. A testbeszéd adhat pozitív vagy negatív lendületet is, ezért fontos minden mozdulat, mely más hangulatot teremthet.  

Szex alatt és után

Ilyenkor megtudhatod, mennyire figyelmes egy srác. Lehet, hogy nem elég tapasztalt, de abból, hogy mennyire törekszik sok minden kiderül. Egyes férfiak számára nem fontos a szemkontaktus, érintés, előjáték, ami azt jelenti kevésbé vonzódnak a nőhöz, esetleg már monoton számukra a kapcsolat. Ha a férfi képes rád figyelni és a pillanat hevében szemedbe nézni, akkor nincs ok aggodalomra. Ha azonban nem néz rád, nem akar megérinteni utána vagy elhúzódik, akkor a jövőben nincs mit várni tőle.

Társaságban

Vannak jelek, amelyeket nem lehet félreértelmezni. Szimpátiával kezdődik minden szerelem. Hogy ezt megnyerd, elég arra figyelned, mely tekintet tapad rád egy társaságban. Ha visszapillantasz az illetőre, ő pedig továbbra is gyakran néz rád, akkor készen álltok egy esetleges beszélgetésre. Beszélgetés közben, ha egymás szemébe néztek, jó jel. A pupilla tágulása erős érzelmekre utal, míg a zavarba kerülés gesztusai is bókok egy nő számára.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW