Divat / Stílus

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

7/10 Milyen zenét hallgatsz

Hogy milyen gyakran, jó- vagy rosszkedvedtől függően milyen stílusú zenét hallgatsz, és hogy énekelsz-e hozzá, ők ezt mind figyelik és jegyzik, hiszen sokat elmond a személyiségedről és a hangulatodról is. Még akkor is, ha teljesen más a zenei ízlésetek.

8/10 A testbeszéded

GorynVolodymyr/depositphotos.com

A férfiak kommunikációja közel sem olyan kifinomult, mint a nőké, de a testbeszédet meglepően jól szokták dekódolni. Látják ha szomorú, vagy ideges vagy: a nem verbális jelekből olykor jobban értenek, mint a beszédből.

9/10 Hogy mennyire vagy atletikus

Ez alatt nem azt kell érteni, hogy az érdekli őket, hogy milyen magasra tudsz ugrani, vagy hogy 10 másodperc alatt futod-e a százat, de az igenis fontos nekik, hogy fizikai aktivitásban is részt tudj venni velük. Kirándulás, vízisportok, hegymászás – szeretik, ha barátnőjük elkíséri őket ilyen programokra.

10/10 Hogyan öltözködsz

Nem fog minden új ruhadarabot észrevenni, de az általad viselt színek vagy stílusok elég beszédes képet festenek számukra a hangulatodról. Meglepődnél, ha tudnád, milyen jól „olvassák” a kedélyed az öltözködésed alapján.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ELA
  2021.01.19., 20:14

  Szerintem mindenki tudja hogy a ferfiak figyelnek a kormunk(es alapveto) apoltsagunkra. Nekem az is egyertelmu hogy a baratom tudja mikor mit szeret inni, mire vagyom. Furcsa lenne ha nem.
  En nem hiszem hogy Minden lany csak Salata rendel, szerintem ez hatalmas baromsag. De ha egy lanynak salatara van kedve akkor szerintem azzal sincs baj. Inkabb egy Salata, mint valami egeszsegtelen zsiros kaja. A legtobb ferfi szereti ha egy no figyel az egeszseges etkezesre.

  Válasz

Írj egy hozzászólást