Stílus / Divat

10 dolog, amiről azt hisszük, hogy a férfiak nem figyelik, pedig nagyon is

Mit eszel

Az első randin a legtöbb lány csak salátát mer rendelni, pedig a fiúk szeretik, ha barátnőjüknek jó étvágya van és nem csak zöldségeken él. Ennek ellenére, ha elégedetlenek vagyunk testünkkel és meg szeretnénk szabadulni pár kilótól, párunk oda fog figyelni arra, teszünk-e érte. Ha ugyanis egy hónap elteltével csalódottan konstatálod, hogy semmit nem fogytál, pedig csak salátán élsz, ő az összes kis „észrevétlen” nassolásod fel fogja tudni sorolni.

Hogy bánsz a pénzzel

A férfiak általában nem szólnak bele a nők pénzügyeibe, de ez nem jelenti azt, hogy nem is figyelik, miket vásárolsz. Megnyugtatja őket, ha látják, hogy felelősségteljesen osztod be a pénzed és nem rájuk támaszkodsz anyagilag.

Körömápolás

nikitakhandelwal/pexels.com

Apró dolog, de nekik fontos, hogy párjuk körme szép legyen. Félreértés ne essék: nem a hosszú, feltűnő műkörmöket szeretik – éppen ellenkezőleg – csak értékelik, ha ápolt.

A tested változásai

Ezt elsősorban nem felszínességükből adódóan teszik, hanem szinte beléjük van kódolva, hogy partnerük testén minden apró változás észrevegyenek. (valószínűleg azért, mert ösztönösen olyan párt keresnek, aki egészséges utódot tud nekik szülni). Plusz vagy mínusz pár kiló: a fiúd azonnal látni fogja.

Mit iszol

A férfi tisztában van vele, hogy álmai nője milyen italt szeret és mikor szereti fogyasztani. Ha vacsora után szívesen iszol bort, vagy pihenéshez szeretsz elkortyolgatni egy likőrt, illetve azt, hogy milyen koktéllal lazítasz egy bulin: ő tudni fogja.

Még 5 dolog, amit mindig megfigyelnek a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást