Divat / Stílus

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

10 dolog, amiről úgy tudtuk, hogy a pasik nem figyelik, pedig nagyon is

1/10 Mit eszel

Az első randin a legtöbb lány csak salátát mer rendelni, pedig a fiúk szeretik, ha barátnőjüknek jó étvágya van és nem csak zöldségeken él.

Ennek ellenére, ha elégedetlenek vagyunk testünkkel és meg szeretnénk szabadulni pár kilótól, párunk oda fog figyelni arra, teszünk-e érte. Ha ugyanis egy hónap elteltével csalódottan konstatálod, hogy semmit nem fogytál, pedig csak salátán élsz, ő az összes kis „észrevétlen” nassolásod fel fogja tudni sorolni.

2/10 Hogy bánsz a pénzzel

A férfiak általában nem szólnak bele a nők pénzügyeibe, de ez nem jelenti azt, hogy nem is figyelik, miket vásárolsz. Megnyugtatja őket, ha látják, hogy felelősségteljesen osztod be a pénzed és nem rájuk támaszkodsz anyagilag.

3/10 Körömápolás

nikitakhandelwal/pexels.com

Apró dolog, de nekik fontos, hogy párjuk körme szép legyen. Félreértés ne essék: nem a hosszú, feltűnő műkörmöket szeretik – éppen ellenkezőleg – csak értékelik, ha ápolt.

Oldalak: 1 2 3

1 hozzászólás

 • Avatar
  ELA
  2021.01.19., 20:14

  Szerintem mindenki tudja hogy a ferfiak figyelnek a kormunk(es alapveto) apoltsagunkra. Nekem az is egyertelmu hogy a baratom tudja mikor mit szeret inni, mire vagyom. Furcsa lenne ha nem.
  En nem hiszem hogy Minden lany csak Salata rendel, szerintem ez hatalmas baromsag. De ha egy lanynak salatara van kedve akkor szerintem azzal sincs baj. Inkabb egy Salata, mint valami egeszsegtelen zsiros kaja. A legtobb ferfi szereti ha egy no figyel az egeszseges etkezesre.

  Válasz

Írj egy hozzászólást