Párkapcsolat / Szerelem

10 ok, amiért egy férfi jobban fog érdeklődni utánad, ha hanyagolod

10 ok, amiért egy férfi jobban fog érdeklődni utánad, ha hanyagolod

Szereti a kihívást

Van olyan srác, aki tekint a hódításra, ahogyan a hegymászók a Mount Everestre és nem értékelné sikernek, ha valaki helikopterrel felvinné őt a csúcsra. A férfiak sokszor ugyanígy viselkednek randizás közben is, egyszerűen kell nekik a kihívás.

Felfogja, hogy nem a lábtörlője vagy

Ha úgy érzed, te tartod fenn a kommunikációt és te viszel bele több erőfeszítést, akkor egy kicsit dőlj hátra és ne keresd egy ideig, hadd igyekezzen egy kicsit ő is. Ha látja, hogy nem ugrasz egyből, mikor ír neked vagy felhív, rájön, hogy megvan a saját életed és nem fog olyan könnyen megkapni.  

Benne van a vadászösztön

Bizonyos férfiak olyan mértékben élvezik magát a vadászatot, hogy jobban érdekli őket, mint maga a párkapcsolat. Kell nekik az ezzel járó izgalom, vágyakozás és intenzitás, majd ha megszerezték amit akartak, sajnos hajlamosak elveszíteni érdeklődésüket a „préda” iránt.

Csak azért keres, mert magányos

Aki csak akkor mutat érdeklődést irántad, ha egy kicsit „éheztetted” és nem válaszoltál neki, utána pedig megint eltűnik, akkor lehet, hogy csak azért keres, mert éppen nincs más az életében és unatkozik vagy magányos.

Nincs oda érted túlzottan

Keserű igazság, de ha csak akkor keres, mikor hanyagolod egy ideje, lehet, hogy csak azért tartja fent veled a kapcsolatot, mert legyezgeted az egóját. Az ilyen férfi szereti, ha a nők dicsérik és figyelnek rá, de nem érdemli meg, hogy komolyan vedd.

Karolina Grabowska/kaboompics.com

Kontrollmániás

Ha elkezd hevesen érdeklődni, mikor érzi, hogy már nem figyelsz rá, akkor lehet, hogy ez számára csak egy játék, amit ő akar irányítani. Ha nem írsz neki, érdeklődést mutat, ha reagálsz, megint visszavonul. Igazi hatalmi játszma ez, amit csak ő élvez.

A cikknek még nincs vége, a következő oldalon folytatódik. Lapozz egyet! >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást