Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba

Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba / 2. oldal

Mi van a hűtőben?

„Nem jellemző, hogy a randin a hűtő feltépésével indítok, de ha úgy adódik, hogy például ki kell vennem a bort, akkor azért alaposan megnézem, milyen a felhozatal.

Ha félkész ételekkel van tele, vagy nincs benne szinte semmi, akkor arra gondolok, hogy a nő nem tud főzni, illetve nem fontos számára az egészsége. Ez felnőttként szerintem részben felelőtlenség, részben a testünk iránti igénytelenség, szóval számomra nem túl szimpatikus.

Egyébként nem vagyok egészségmániás, úgyhogy nem kell, hogy zöldségekkel, gyümölcsökkel és sovány hússal legyenek tele a polcok, de ha valahol, akkor szerintem az étkezés terén igazán számít a minőség.” – Ádám (28), piackutató.

Hűtőszekrény
istockphoto

Háziállatkérdés

„Nem a lakás berendezésével kapcsolatos ugyan, de számomra lényeges pont, hogy a partneremnek van-e valamilyen háziállata, és ha igen, hogyan tartja.

Voltam már olyan nőnek a lakásában, akihez belépve azonnal megcsapott egy kellemetlen szag, ami zavarba ejtő és idegesítő volt – később derült csak ki, hogy hörcsögöket tart (a jelek szerint nem túl tiszta körülmények között).

Egyébként nincs bajom a háziállatokkal, sőt, általában pozitív dolognak tartom, ha egy nő felelősséget vállal egy apróság iránt, de csak akkor, ha ez nem megy a higiénia rovására, illetve nem túlságosan elfogult vele szemben.” – Attila (27), tolmács.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást