Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba

Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezt nézi meg egy pasi, amikor először felmegy az otthonodba

Rend és tisztaság

„Nyilván annak függvényében nézek szét a lakásban, milyen körülmények között érkezünk oda, de ha van időm szemlélődni, számomra nagyon fontos szempont a tisztaság. Tudom, hogy sok férfi nem tart rendet az otthonában, de bátran állíthatom, legalább ennyi nő hanyagolja a takarítást, vagy éppen a mosogatást.

Szerintem sokat elárul valakiről, hogyan fogadja a vendégeit. Ha nem fontos számára, hogy az otthonában tisztaság uralkodjon, akkor valószínűleg más – számomra – lényeges tulajdonságai is hiányoznak.

Ráadásul a rumli láttán sajnos óhatatlanul eszembe jut, hogy mennyire lehet tiszta a hálószobája…” – András (32), pénzügyi tanácsadó.

Lakberendezési mizéria

„Én mindig megnézem, milyen a lakás berendezése.

Na nem mintha márkákat vagy konkrét stílusirányzatokat keresnék, de szerintem nagyon fontos az összhang és a harmónia.

Ha a nő lakása olyan, mint egy kollégiumi szoba, tele van poszterekkel és gyerekkori holmikkal, akkor gyorsan menekülőre fogom a dolgot. Nem akarom olyasvalaki idejét rabolni, aki megragadt a kamaszkor küszöbén.

Leszámítva egy-két apróságot, én nem ragaszkodom furcsa, múltbéli tárgyakhoz, ezért ha túl sokat látok ilyenekből, kénytelen vagyok arra asszociálni, hogy a randipartnerem nem a jelenben él…” – György (33), értékesítő.

Könyv- és újságfelhozatal

„Tudom, talán furcsa lesz, amit most mondok, de én mindig megnézem, hogy a kiszemeltem tart-e könyveket az otthonában. A műveltségről számomra nagyon sokat elárul az, hogy csak divatmagazinok hevernek-e szerteszét, vagy azért akad néhány komolyabb témájú könyv is a polcokon.

Az pedig különösen fontos, milyen könyv hever az éjjeliszekrényen vagy elérhető közelségben, hiszen az rengeteget elárul a másik aktuális kedvéről, életszakaszáról, terveiről.

Sőt, még érdekes témákat is adhatnak az olvasnivalók!” – Krisztián (29), logisztikus.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást