A felszabadult nő az egyetlen, amire egy férfinak szüksége van

A felszabadult nő az egyetlen, amire egy férfinak szüksége van

Címlap / Életmód / Lélek / A felszabadult nő az egyetlen, amire egy férfinak szüksége van

Ezer és egy trükk, praktika létezik arra vonatkozóan, hogyan kell elcsábítani egy férfit, ami nem túl nagy kihívás, ha bevetjük nőies csáberőnket. Az, viszont már kérdéses, hogy ez mire lesz elég egy pasinál. Hosszútávú kapcsolatra, vagy egy forró éjszakára? A nőiesség fontos, de van, ami még ennél is fontosabb.

Amikor láthatatlan vagy

Az életünk egy folyamatos hullámvasút, ami fel-le repít minket, mélységekből magasságokba. Mindenki imádja azt az állapotot, mikor a legjobb formájában van és majd kicsattan az életörömtől. Érthetően kevésbé szeretünk a lenti állapotban tartózkodni, mert olyankor mindenben bizonytalanok vagyunk. Túl sok a negativitás körülöttünk és nem érezzük jól magunkat sem a bőrünkben, sem az életünkben.

Ilyenkor általában egy láthatatlan aura vesz körül minket és ekkor szoktuk megkapni, hogy a homlokunkra van írva a „kopj le!” felirat.

Nem hittem ebben, mígnem életem egy bizonyos szakaszában szembesített vele egy fiú, aki nem mert megkörnyékezni sem, annyira elutasító volt az akkori kisugárzásom. Sokszor mi magunk nem érezzük, viszont érző lényként érzékeljük egymás rezgését, ebből adódóan választjuk ki éppen aktuális társaságunkat.

Általában mindenki szeret jókedvű, vidám személy közelében tartózkodni, mert ez az állapot bizony fertőző. Rossz hír, hogy a depis hangulat is legalább ennyire fertőző, ezért sokan inkább távol tartják magukat a folyamatosan rosszkedvű emberektől. Ez is életünk szerves része, hiszen legalább annyira szükségünk van a rosszra, mint a jóra. Csakhogy az arány nagyon nem mindegy. Történhetnek velünk rossz dolgok, de utána a mi döntésünk, hogy mennyire ragadunk benne egy adott állapotba és mennyire dolgozunk azon, hogy kijöjjünk belőle. Amikor pedig úgy döntünk, hogy jobb irányba fordítjuk sorsunkat, Harry Potter láthatatlan köpenye végre lekerül rólunk.

bojanstory/istockphoto.com

Mi kell a férfinak?

A férfiaknak sokkal egyszerűbb a működésük, mint nekünk, nőknek és remélhetőleg ezt nem veszik sértésnek. Sokszor jobb az egyszerűség, mint a túlagyalás, ezért bőven lenne mit tanulnunk egymástól. Éppen ezért aztán az igényeink sem mindig egyeznek. Bár vannak roppant kritikus férfiak, akik a nők összes porcikáját kielemezve döntik el, hogy megfelelnek e számukra, viszont még náluk is változhat a helyzet, ha találkoznak egy kivétellel.

Merthogy van valami, ami mindennél szexisebb és vonzóbb számukra egy nőben. Ez pedig az, ha egy nő felszabadultan él és létezik saját világában. Amikor nem feszeng sem önmaga, sem mások miatt, csakis a saját boldogságára törekszik. Úgy él, ahogy neki jó és semmiképp sem akar megfelelni másoknak. Aki mer mosolyogni ok nélkül az utcán, elmenni egyedül vacsorázni és nem okoz számára problémát flörtölni egy férfival, aki tetszik neki.

Ez az önfeledt életérzés pedig mind látható lesz a kisugárzáson is, mivel képtelenség nem észrevenni egy nőt, aki szereti az életet.

Ez jóval előrébb való a bőrhibáknál, lenőtt körmöknél, vagy néhány plusz kilónál. Mert, amikor egy férfi egy felszabadult nő társaságát élvezheti, akkor bekerül egy teljesen másik dimenzióba, megszűnik körülötte minden, ami addig számított. Ez többnyire azzal magyarázható, hogy valahol mindenki szeretne bátor, önfeledt és vidám lenni, hiszen mi más lenne az élet értelme, ha nem ez. Amikor pedig olyan emberek társaságában vagyunk, akik birtokolják mindezt, hirtelen úgy érezhetjük, hogy mi magunk is részesülünk abban a sok jóban és végtére is, így gyógyítja egymást az emberiség. A férfiak pedig különösképp szeretnek részesülni a női energiákból, szóval nincs más dolgunk, csak boldogan és felszabadultan élni az életünket.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!