Otthon / Dekor

Nehogy kidobd a felesleges üvegeket! Ilyen gyönyörű tárgyakat varázsolhatsz belőlük

Gyönyörű tárgyak

Sütitartó ötletek

Mi lenne, ha 24-én a desszertet üvegekben szolgálnád fel? Mindenki magával vihetné a kis adagját a nappaliba, és ez igazán ünnepi, meghitt hangulatot teremtene. Csak díszítsd fel a kedvenc, nagyobb üvegeidet és tedd bele az asztalra való sütiket, a krémes desszerteket vagy akár a forralt bort is!

Hangulatos borosüvegek

Eszedbe ne jusson kidobni az üres borosüvegeket, mert decemberben óriási hasznukat veheted majd! Készíts belőlük gyertyatartót, tegyél beléjük fényfüzéreket vagy vágj le egy-két ágat és töltsd meg azzal díszítés gyanánt! A leghidegebb otthont is karácsonyivá és díszessé varázsolja ez a trükk. A feleslegessé vált borosüvegek pedig hálásak lesznek, hogy nem a szelektív kukában végezték!

Egyedi lámpások

A karácsony bizony a fények ünnepe – de ne csak gyertyában gondolkodj, ha gyönyörű világításokkal szeretnél dekorálni idén! Szerezz be néhány LED-es fényfüzért és tedd bele akár színtelen, akár lefestett üvegekbe. Piros, zöld, sötétkék, fehér, sárgás festékekkel elképesztő világot varázsolhatsz a lakásból szentestére.

Tedd bele a fényeket az üvegekbe és helyezd el őket a lakás különböző pontjain – nemcsak romantikus, de egyenesen megható lesz a végeredmény! A vendégeidnek pedig leesik majd az álla… Filléres megoldás ugyan, de csodálatos hatást érhetsz el vele!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást