Stílus / Divat

5 fekete harisnyás szett, amit vétek lenne kihagyni idén télen

A harisnya igazi szex szimbólum – különösen a fekete változata. A meleg hónapokban nem feltétlenül kényelmes, vagy éppen testhezálló viselet ez a darab, ezért aztán ősszel és télen érdemes bepótolni minden elmulasztott szettet a segítségével. De hogyan? Az alábbi inspirációk ebben nyújtanak segítséget számodra.

Különleges eseményre: merészen

Különleges, és rendkívül szexi lehet a megjelenésed akkor, ha rövidnadrággal párosítod a fekete harisnyát. Ennél a szettnél tulajdonképpen egy lehetőséged van a hibázásra: ha előveszed valamelyik nyári, vidám rövidnadrágodat.

Ez a darab nem felel meg a célra, sokkal inkább egy elegáns, esetleg élére vasalt és vastagabb nadrágra van szükséged.

Ha minden lehetőséget ki akarsz hozni ebből a szettből, akkor válassz derékszabású, kissé lazább fazont, amit feszes bodyval párosíts.

Utóbbi ne legyen már túl kihívó, egy garbós változattal tökéletes lehet az összhang. A magas sarkú csizma természetesen alapvető ennél az összeállításnál!

Fontos eseményre: visszafogottan

Ha a lehető legkonszolidáltabban szeretnél megjelenni egy eseményen, akkor ennél a szettnél keresve sem találnál jobbat. Messze nem hétköznapi, általános, mégis nagyon kifinomult lehetsz, ha ilyen összeállítást választasz. Ráadásul új darabokat sem kell vásárolnod, minden ott lapul a szekrényedben!

A vastag, fekete harisnyához vegyél fel egy hosszú, oversized felsőt, vagy egy olyan ruhát, aminek az alsó része szélesedik.

Olvastad már?  Szexi legyen, de azért kényelmes is? Így válassz bugyit magadnak – körkép

Ehhez egy nagyméretű kötött pulóvert válassz, végül pedig egy nem túl feltűnő, akár lapos talpú csizmával koronázd meg a szettet.

Tipp: ha a cipőd ugyanolyan színű, mint a harisnyád, az optikailag nyújtja a lábaidat.

Barátnős bevásárláshoz: trendin, de kényelmesen

Az előző szetthez hasonló ez az összeállítás, mégis teljesen más hatása van.

Szükséged van hozzá egy derékszabású szoknyára, ami lehet akár farmer anyagú is, bár a festett farmerszoknya esztétikusabb választás a hideg hónapokban.

Jó, ha sztreccses felsőt, bodyt viselsz a szoknyához, hiszen ezzel ellensúlyozhatod lazább szabását. A szettre a pontot az oversized, kötött pulóver teszi fel, ami tökéletes választás a hűvös időben.

Ha ezt az összeállítást nem csak ősszel, hanem télen, az enyhébb időben is viselnéd, természetesen megteheted. Ebben az esetben viselj hozzá olyan szövetkabátot, amit nem kell megkötnöd – így a pulóver különlegessége már az utcán is érvényesül.

Ünnepi eseményre: mint egy királynő

Karácsonyra, vagy bármilyen más, ünnepi összejövetelre kiváló választás a fekete harisnya.

Még ilyen rövid szoknyához is tökéletesen passzol, hatására sokkal visszafogottabb lesz a szett, mintha bőrszínű harisnyával viselnéd.

Olvastad már?  Szoknyatrendek 2018-ban - Így válaszd ki az alkatodhoz passzolót

Ünnepekre bátran viselj csillogó, metálszínű, vagy éppen flitteres szoknyát, hozzá pedig csipkés felsőt!

Arra érdemes ügyelned, ha a szoknya kellően rövid, a felsőtestedből ne mutass túl sokat, nehogy közönséges hatást kelts.

A sűrű anyagú csipke, főleg így, zárt szabással ideális választás akkor, ha szeretnél lenyűgöző, ám nőiesen esztétikus szettet. A magas sarkú cipő, csizma természetesen alapvető az ilyen outfitek esetében.

Átlagos hétköznapra: sportosan elegáns

Itt a tökéletes példa arra, hogy nem csak kifejezetten nőies, vagy éppen szexi szettekhez illeszthető a fekete harisnya. Sőt, egyszerű praktikákkal bohókássá, fiatalossá is tehető ez az alapdarab.

Ennél az outfitnél dominálnak a nagyméretű, oversized darabok, illetve a rétegezés. Természetesen nem alapszabály, hogy tetőtől talpig feketébe kell öltöznöd, de a monokróm viseletnek is megvannak a maga előnyei.

Ami biztos, hogy ha vidám, mintás harisnyát választasz, akkor alaposan feldobhatod a megjelenésedet, és kiemelheted a harisnyádat, lábaidat.

A sapka, kalap is öltöztet: ez az egyszerű kiegészítő a látható példánál sportos, fiatalos irányba viszi el az összeállítást, míg egy kalappal inkább az elegáns vonalat célozhatod meg.