Divat / Stílus

5 fekete harisnyás szett, amit vétek lenne kihagyni idén télen

5 fekete harisnyás szett, amit vétek lenne kihagyni idén télen

A harisnya igazi szex szimbólum – különösen a fekete változata. A meleg hónapokban nem feltétlenül kényelmes, vagy éppen testhezálló viselet ez a darab, ezért aztán ősszel és télen érdemes bepótolni minden elmulasztott szettet a segítségével. De hogyan? Az alábbi inspirációk ebben nyújtanak segítséget számodra.

Különleges eseményre: merészen

Különleges, és rendkívül szexi lehet a megjelenésed akkor, ha rövidnadrággal párosítod a fekete harisnyát. Ennél a szettnél tulajdonképpen egy lehetőséged van a hibázásra: ha előveszed valamelyik nyári, vidám rövidnadrágodat.

Ez a darab nem felel meg a célra, sokkal inkább egy elegáns, esetleg élére vasalt és vastagabb nadrágra van szükséged.

Ha minden lehetőséget ki akarsz hozni ebből a szettből, akkor válassz derékszabású, kissé lazább fazont, amit feszes bodyval párosíts.

Utóbbi ne legyen már túl kihívó, egy garbós változattal tökéletes lehet az összhang. A magas sarkú csizma természetesen alapvető ennél az összeállításnál!

Fontos eseményre: visszafogottan

Ha a lehető legkonszolidáltabban szeretnél megjelenni egy eseményen, akkor ennél a szettnél keresve sem találnál jobbat. Messze nem hétköznapi, általános, mégis nagyon kifinomult lehetsz, ha ilyen összeállítást választasz. Ráadásul új darabokat sem kell vásárolnod, minden ott lapul a szekrényedben!

A vastag, fekete harisnyához vegyél fel egy hosszú, oversized felsőt, vagy egy olyan ruhát, aminek az alsó része szélesedik.

Ehhez egy nagyméretű kötött pulóvert válassz, végül pedig egy nem túl feltűnő, akár lapos talpú csizmával koronázd meg a szettet.

Tipp: ha a cipőd ugyanolyan színű, mint a harisnyád, az optikailag nyújtja a lábaidat.

Barátnős bevásárláshoz: trendin, de kényelmesen

Az előző szetthez hasonló ez az összeállítás, mégis teljesen más hatása van.

Szükséged van hozzá egy derékszabású szoknyára, ami lehet akár farmer anyagú is, bár a festett farmerszoknya esztétikusabb választás a hideg hónapokban.

Jó, ha sztreccses felsőt, bodyt viselsz a szoknyához, hiszen ezzel ellensúlyozhatod lazább szabását. A szettre a pontot az oversized, kötött pulóver teszi fel, ami tökéletes választás a hűvös időben.

Ha ezt az összeállítást nem csak ősszel, hanem télen, az enyhébb időben is viselnéd, természetesen megteheted. Ebben az esetben viselj hozzá olyan szövetkabátot, amit nem kell megkötnöd – így a pulóver különlegessége már az utcán is érvényesül.

Ünnepi eseményre: mint egy királynő

Karácsonyra, vagy bármilyen más, ünnepi összejövetelre kiváló választás a fekete harisnya.

Még ilyen rövid szoknyához is tökéletesen passzol, hatására sokkal visszafogottabb lesz a szett, mintha bőrszínű harisnyával viselnéd.

Ünnepekre bátran viselj csillogó, metálszínű, vagy éppen flitteres szoknyát, hozzá pedig csipkés felsőt!

Arra érdemes ügyelned, ha a szoknya kellően rövid, a felsőtestedből ne mutass túl sokat, nehogy közönséges hatást kelts.

A sűrű anyagú csipke, főleg így, zárt szabással ideális választás akkor, ha szeretnél lenyűgöző, ám nőiesen esztétikus szettet. A magas sarkú cipő, csizma természetesen alapvető az ilyen outfitek esetében.

Átlagos hétköznapra: sportosan elegáns

Itt a tökéletes példa arra, hogy nem csak kifejezetten nőies, vagy éppen szexi szettekhez illeszthető a fekete harisnya. Sőt, egyszerű praktikákkal bohókássá, fiatalossá is tehető ez az alapdarab.

Ennél az outfitnél dominálnak a nagyméretű, oversized darabok, illetve a rétegezés. Természetesen nem alapszabály, hogy tetőtől talpig feketébe kell öltöznöd, de a monokróm viseletnek is megvannak a maga előnyei.

Ami biztos, hogy ha vidám, mintás harisnyát választasz, akkor alaposan feldobhatod a megjelenésedet, és kiemelheted a harisnyádat, lábaidat.

A sapka, kalap is öltöztet: ez az egyszerű kiegészítő a látható példánál sportos, fiatalos irányba viszi el az összeállítást, míg egy kalappal inkább az elegáns vonalat célozhatod meg.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást