Fáradt, könnyező szemek? Van rá megoldásunk! (x)

Fáradt, könnyező szemek? Van rá megoldásunk! (x)

Címlap / Életmód / Egészség / Fáradt, könnyező szemek? Van rá megoldásunk! (x)

Manapság szinte minden percben különféle monitorokhoz alkalmazkodik a szemünk, mobilon böngészünk, tableten olvasunk, asztali gépnél dolgozunk, így nem csoda, ha időnként elfárad a szemünk. Ráadásul a por, a füst és a klímaberendezések sem ideálisak szemünk épségéhez. Nézd meg, mit tehetsz a szem irritációja esetén!

Tarts szünetet!

Nem újdonság, hogy a hosszas képernyőnézés ártalmas lehet a szemünknek, több szempontból is. Könnyen lehet ugyanis, hogy nem fordítunk elég időt a kellő mennyiségű pislogásra, így szemünk nem csupán kiszárad a könnyfilm hiányában, de hamarabb el is fárad. A pislogás ritkulása komoly probléma lehet. A könnyfilm nem pótlódik kellő ütemben, és nem oszlik el egyenletesen. A szemszárazságot, a szem kifáradását a szervezetünk fokozott könnytermeléssel próbálja megakadályozni.

Emellett a munkahelyi klímaberendezés vagy akár a rendszeres kontaktlencse-használat közvetett módon szintén károsíthatják szemünket, látásunkat.

Praktikus segítség a tünetek csökkentésére: az Oculoheel®

A kínzó tünetek többnyire jól orvosolhatóak a nedvességet pótló műkönnyek használatával és a megfelelő védőeszközök biztosításával, azonban ha a panaszok elhúzódóak, vagy más tünetekkel együtt jelentkeznek, érdemes szakorvos segítségét kérni a helyes gyógymód alkalmazásához.

A bevörösödött, könnyező szemre, a szúró, viszkető érzésre vagy éppen a fényre túl érzékennyé vált szem tüneteinek csökkentésére természetes gyógyír az Oculoheel® egyadagos oldatos szemcsepp, melynek alkalmazásakor csak ritkán lehet mellékhatások megjelenésére számítani. 

Az Oculoheel® homeopátiás kombinációs gyógyszerkészítmény, amely a homeopátiás  hagyománynak megfelelően alkalmazható a szem irritációval és a szemhéjgyulladással járó megbetegedéseiben a  tünetek csökkentésére. A szemcsepp praktikus, gazdaságos, egyadagos csomagolásban kapható. Tartósítószert nem tartalmaz, így kontaktlencsét viselőknek is ajánlott.

Az Oculoheel® egyadagos oldatos szemcsepp négy különböző növényi hatóanyagot tartalmaz, amelyek együttesen enyhítik a viszketést, a szúró, égő érzést és a fényérzékenységet. Hatóanyagai között van az Euphrasia officinalis, azaz a közönséges szemvidítófű, amely többek között a könnyezésre és a fényérzékenységre is hat. A Cochlearia officinalis (torma) a traumás szemgyulladás, erős könnyezés miatt fontos. A homályos látás, a könnyezés és a pupillaszűkület ellen hat a Pilocarpus (Jaborandi), azaz a jaborandi cserje, míg az Echinacea, a keskenylevelű kasvirág a gennyes gyulladásokra javallott. Az Oculoheel® egyadagos oldatos szemcsepp tehát olyan szerekből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik.

Fontos tudni, hogy az Oculoheel® szemcseppet csak a jóváhagyott javallatokra szabad alkalmazni! Éppen ezért a homeopátiás gyógyszerek tartós alkalmazásakor a területet jól ismerő orvos tanácsát érdemes megfontolni. Már csak azért is fontos a szakértővel konzultálnunk, mert a szereket nem kell az indokoltnál hosszabb ideig alkalmazni. Szintén jól jönnek az orvosi tanácsok a használat kezdetén, amikor előfordulhat, hogy a fennálló tünetek átmenetileg erősödnek.

Az Oculoheel® recept nélkül kapható a gyógyszertárakban. Rendeld meg INNEN kedvező áron a terméket!

Hirdetés
Dr. Peithner Budapest Kft., Tel: (1) 431-8954, Fax: (1) 431-8953.
www.heel.hu
P-034-oculoheel-hirdetés-2016-jun.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

VIDEO Ezzel a szájfestéssel nagyíthatod az ajkaidat optikailag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!