Életmód / Ezotéria

Mit néz meg rajtad előszőr? Eláruljuk, mi a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Kos

Ha a Kosok megérkeznek valahová, azt nem lehet nem észrevenni, hiszen mindig túlcsorduló energiájukkal szinte berobbannak minden terembe.

Ez persze van, akiket megriaszt, de olyanok is vannak, akik azonnal vonzódni kezdenek ehhez az energikus jelenséghez, aki láthatóan akár a hegyeket is képes lenne elmozdítani.

Ha Kos vagy, akkor nagy valószínűséggel az energiád, a lendületed, a temperamentumod az, ami megragadhatja reménybeli partnered figyelmét, és felkelti a kíváncsiságát: vajon honnan nyeri a lendületét és az aktivitását ez a nő?

Bika

A Bikák esetében a szigorú külső lágy belsőt takar, és ezt ha akarnák, de tudnák titkolni.

Miközben náluk mindennek az élén kell állnia, és kegyetlen tempót képesek diktálni maguknak és a környezetüknek, mégis képesek együtt érzőek és végtelenül kedvesek lenni.

A Bika csillagjegy szülötteit leghamarabb a mosolyuk árulja el, így a környezetüknek is ez lehet az, ami megragadja a figyelmét.

A semmihez sem fogható, sugárzó kedvesség, ami a Bikák mosolyából árad, azt sejteti másokkal, hogy több is rejlik itt a felszín alatt, mint gondolnák, és érdemes lehet a Bikákat megismerni mélyebben is.

Ikrek

Akárhová is megy, az Ikreket gyorsan veszi körbe a társaság, mivel mindenkihez van egy-egy jó szava, bárkit meg tud nevettetni, és azonnal ráérez arra, hogy kivel hogyan kell beszélnie.

Ha az Ikrek csillagjegy alatt születtél, akkor a környezetedet valószínűleg teljesen leveszi a lábáról az, ahogy minden társaságnak a lelke, középpontja vagy, és ahogy képes vagy megragadni az emberek figyelmét.

Nem csoda, ha valaki úgy érzi, hogy mindenki kíváncsi rád, akkor ő is többet akar majd tudni rólad, és szeretné, ha mindenkire kiterjedő figyelmedből neki egy kicsit több is kijutna.

Rák

A Rákok igazi csendes szépségek, akikről első pillantásra talán meg sem mondaná az ember, mennyi energia és kitartás lapul bennük, és milyen keményen képesek dolgozni.

A Rákok esetében sokszor tartásuk, visszafogott mosolyuk, szerény szépségük az, ami felkelti valaki érdeklődését, ami miatt megragad rajtuk mások szeme.

Az persze csak később derül ki, hogy a szerénység és a bájosság mögött igazi vasakarat lapul, mégis az elegancia és a visszafogott tündöklés az, ami egy Rákot már az első pillanatban vonzóvá tehet mások szemében.

A cikk még nem ért véget! A következő csillagjegyekért lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást