Nem a fejfájás: 8 komoly ok, ami miatt a nők nem szeretkeznek

Nem a fejfájás: 8 komoly ok, ami miatt a nők nem szeretkeznek

Címlap / Szerelem / Szex / Nem a fejfájás: 8 komoly ok, ami miatt a nők nem szeretkeznek / 2. oldal

Veszekedések

Tudjuk, hogy a férfiak idegállapotuktól függetlenül kívánják a szexet. A nők viszont csak akkor tudják élvezni, ha elegendő szeretetet és biztonságot éreznek párjuk felől. Ha szikrázik a párok közt a feszültség, akkor szinte egyértelmű, hogy a nőnek nem lesz kedve a szeretkezéshez.

Önkép

A nőket mindig is érintették önbecsülési problémáik. Azok, akik rossz önképet látnak magukról, nincs önbizalmuk, elégedetlenek alakjukkal, nagyobb valószínűséggel élnek át szexuális problémákat. Minden a vágyról szól, de ez nem jön elő, ha nem szabadítjuk fel lelkünket és gondolatainkat.

Gyógyszerek

Bizonyos gyógyszerek, mint például az antidepresszánsok okozhatnak libidó csökkenést. Másrészt, az ilyen típusú gyógyszereket szerencsére csak ideiglenesen kell szedni, ezért a probléma előbb-utóbb megoldódik. A kezelés végével a szexuális étvágy megnő.

Hormonok

A hormonális zavarok is befolyásolják a libidót. Ha egy nőnek nincs kedve a szexhez, akkor javasolt endokrinológushoz látogatni, aki megvizsgálja az esetleges hormonális zavarokat, vagy nemi betegségek jelenlétét.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást