Bolondulnak a pasik, ha ilyet látnak! A legvonzóbb külső női tulajdonságok

Bolondulnak a pasik, ha ilyet látnak! A legvonzóbb külső női tulajdonságok

Címlap / Stílus / Test / Bolondulnak a pasik, ha ilyet látnak! A legvonzóbb külső női tulajdonságok

Gömbölyded fenék, széles csípő

A férfiak szerint a gömbölyű, barack formájú fenék a legvonzóbb női jegy, írja Alan és Barbara Pease A testbeszéd enciklopédiája című könyvükben. Ennek az oka az, hogy míg a legtöbb főemlősnek csak a párzási időszakban gömbölyödik a feneke, míg a nőké nem csak ekkor.

Ez tehát azt az üzenetet sugallja, hogy szexuálisan bármikor fogadóképes, a rendszeres szexuális tevékenység pedig azért fontos, hogy erősítse a gyermek felneveléséhez szükséges tartós párkapcsolatot. A szűk nacik népszerűségére is az lehet az egyik magyarázat, hogy kiemelik, kerekebbnek mutatják a popsit.

Skinny farmer
istockphoto

Kerek mellek

Bár sok helyen halljuk, hogy nem a mell a lényeges a férfinak, azért mégis csak mint női nemi jelleg, azért a tudomány szerint nem lehet elhanyagolni. Több tanulmány bebizonyította már, hogy elsősorban nem is a női mellek mérete a fontos, hanem az, hogy kerek legyen, és ennek a magyarázata Pease-ék szerint csupán annyi, mert ez a női fenékre emlékezteti a férfiakat.

A kutatások szerint a leginkább a szexuális és termékenységi csúcson lévő nők mellei hozzák lázba a férfiakat, amely szintén evolúciós okokra vezethető vissza.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást