Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb vállalkozók. Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb vállalkozók. Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb vállalkozók. Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Bak

A Bakok messze földön híresek hidegfejűségükről, maximalizmusokról és realista világképükről. Egyértelműen tökéletes vállalkozók lehetnek belőlük, hiszen ezek a tulajdonságok alapvetőek a jó főnökök esetében. Nagyon kitartóan dolgoznak a céljaikért, nem ismernek lehetetlen. Nekik valóban csak egy jó ötlet kell, és sikerre vihetik a terveiket.

Két hibájuk akad: az egyik, hogy ha valamibe belevágnak, akkor azt 100%-osan csinálják, és nem hagynak maguknak semmi pihenőt. Ez persze az üzletet sikerre viszi, de az egészet csak akkor érdemes csinálni, ha a keresett pénzt ki is tudják élvezni. A másik hibájuk, hogy eléggé pesszimisták, amit azonban szerencsére felülír esetükben a realizmus.

Azért a Bakoknak figyelniük kell rá – különösen, ha vannak beosztottjaik –, hogy ne legyenek nagyon negatívak, hiszen az lehúzza az egész csapatot.

Szűz

A Szűz jegyű emberek is nagyon jó vállalkozók lehetnek, de ellentétes okokból, mint a bakok. Nekik inkább olyan vállalkozás való, ami nem igényel túl sok személyes konfrontációt, ugyanis a Szüzek nehezen kezelik az ilyen helyzeteket. Kimértek és kissé hűvösek, ami nem feltétlenül tesz jót minden üzletnek. Azonban olyan vállalkozásokban érdemes megmérettetniük magukat, amik során általában nem ők intézik a személyes ügyeket. Iszonyúan precízek, kiválóan analizálnak, ezért nagyon jól fel tudják építeni egy cég alapjait, továbbá remekül végzik működése közben is a számításokat – ez, a tervezéssel karöltve alapvető minden jól működő cég esetében.

Minderre rátesz egy lapáttal, hogy szorgalmasak, megbízhatóak és fáradhatatlanok, úgyhogy a Szűz jegyűeknek is érdemes vállalkozás indításán törniük a fejüket.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást