Ezek lesznek 2016 legjobban várt filmjei

Ezek lesznek 2016 legjobban várt filmjei

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Ezek lesznek 2016 legjobban várt filmjei

Úgy tűnik 2016 a nagy folytatások éve lesz a filmiparban. A mozivásznat újra meghódítják a szuperhősök, jönnek a régen várt élőszereplős Disney-klasszikusok, és örülhetnek a sci-fi és fantasy rajongók is. A teljesség igénye nélkül, íme néhány produkció, amit biztosan te is alig vársz majd, hogy megnézhess!

Alice Tükörországban

A 2010-es Tim Burton-féle Alice Csodaországban feldolgozás után, Mia Wasikowskanak, Johnny Deppnek, Anne Hathaway-nek, és Helena Bonham Carternek köszönhetően ismét megelevenedik Lewis Carroll klasszikusa. 

A történet szerint sok-sok évvel legutóbbi Csodaországban tett látogatása után, Alice a kandalló feletti tükrön keresztül ismét belép egy különös, elvarázsolt birodalomba, hogy megmentse barátját, az Őrült kalapost, és szembeszálljon az Idővel. Izgalmasan hangzik, igaz?

Várható megjelenés: 2016. június

A dzsungel könyve

Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikus novellagyűjteményét, A dzsungel könyvét filmesítette meg, ráadásul nem is akárhogyan!

Maugli fantasztikus történetében az állatokat ugyanis számítógépes animációval a jelenítik meg, a látvány felépítésében pedig nagy szerepet kapott a motion capture technika is. A végeredmény pedig az előzetes alapján minden erőfeszítést megért! A főszereplők tekintetében igazi sztárparádéra számíthatunk: a szinkronhangok között van Bill Murray (Balu), Ben Kingsley (Bagira), és Scarlett Johansson (Ká) is.

Várható megjelenés: 2016. április

Legendás állatok és megfigyelésük

Örülhetnek a Harry Potter-rajongók is, hiszen az utolsó négy film rendezője, David Yates ismét a varázslóvilágról forgat. A Legendás állatok és megfigyelésük című produkció szintén a Harry Potter univerzumban játszódik (bár a varázslótanonc nem fog benne feltűnni, hiszen a sztori az 1920-as években játszódik)

A történet egy fiatal férfiről, Newt Scamanderről (Eddie Redmayne) szól, akit lenyűgöznek a varázslatos állatok. Kalandjai során születik meg a Roxfort tankönyve, a “Legendás állatok és megfigyelésük” címmel. Úgy tűnik a készítők biztosra mennek, mert bár még ki sem jött a film, már a folytatások megjelenésének időpontját is nyilvánosságra hozták

Várható megjelenés: 2016. november

A függetlenség napja 2. – Újjáéledés

Nem kétséges, hogy A függetlenség napja volt minden idők egyik legsikeresebb Hollywoodi filmje. Mindez már önmagában elég ahhoz, hogy a várva-várt folytatást is óriási érdeklődés kísérje!

A 20th Century Fox sajtóközleménye szerint 20 évvel a legutóbbi háború után újabb csapásra készülnek az űrlények. A Föld lakói azonban a megmaradt idegentechnológia, valamint a nemzetek összefogásának segítségével jelentős védelmi programot alakítanak ki, hogy megóvják bolygójukat. Hát lehet a feszültséget még tovább fokozni?

Várható megjelenés: 2016. június

Batman Superman ellen – Az igazság hajnala

A képregényes adaptációk láthatólag sosem mennek ki a divatból. 2016 ráadásul a valaha volt egyik leglátványosabb szuperhős-harcot tartogatja nekünk az acélember és a Sötét Lovag összecsapásával! 

Batmant ezúttal Ben Affleck alakítja majd, míg a Superman jelmezt Henry Cavill ölti magára. A Warner Bros. hivatalos leírása szerint: „Az istenszerű szuperhős irányíthatatlan tetteitől tartva Batman harcba száll Metropolis legismertebb megmentőjével, miközben a világ azon morfondírozik, milyen hősre is van igazából szüksége. És miközben Batman és Superman egymással háborúzik, új fenyegető erő tűnik fel a színen, mely minden eddiginél nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget.”

Várható megjelenés: 2016. március

Szemfényvesztők 2.

A Harry Potter filmek főszereplőjét, Daniel Radcliffe-t ismét egy varázslatokkal teli filmben láthatjuk viszont. Na persze, ezúttal mindössze csupán illúzióról van szó. Az első rész nagy sikere után, a Szemfényvesztők folytatásában Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, valamint Morgan Freeman visszatér és újabb lenyűgöző trükkökkel kápráztat el mindenkit. 

Isla Fishert a filmben Lizzy Caplan helyettesíti, Radcliffe pedig Caine fiát alakítja, aki elhatározza, hogy bosszút áll a „Négy lovas” bűvészcsoporton, amiért az az apját börtönbe juttatta.

Várható megjelenés: 2016. június

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást