Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni

Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni

Címlap / Otthon / Dekor / Ha ilyen színűre fested a nappalid falát, újépítésűnek fog tűnni

Tört, krémes színek

Ha nem annyira szereted követni a legfrissebb trendeket, és inkább olyan falszínre vágysz, ami akár 10 év múlva is megállja a helyét, akkor a krémes színekkel nem lőhetsz mellé.

A lakberendezők azt javasolják, hogy a magas fényű felületek helyett válassz matt vagy selyem fényű finish-t adó festékeket, és inkább a tört, krémes, de nem sárgás tónusú színekben gondolkodj. Ezek szinte minden stílussal jól működnek, és bárhogyan alakul is a nappalid berendezése a jövőben, ez a fal biztos, hogy szép hátteret fog adni neki.

Galambszürke

Míg néhány évvel ez előtt szinte senkinek nem jutott volna eszébe szürkére festeni a lakása falait, ez az árnyalat most egyre népszerűbb a lakberendezők szerint.

A halovány galambszürke azért jó választás, mert világosan és tágasan hagyja a teret, mégis egy nagyon izgalmas, kontrasztos hátteret teremt, bármit képzeltél is el a nappalidba.

A fehér bútorok különösen jól mutatnak előtte, így ha szellősen akarod tartani a helyiséget, és nem akarsz nehéz, komor hatású fa bútorokat, érdemes megfontolni ennek az árnyalatnak a használatát.

Komoly zöldek

A szürke mellett a zöld különböző árnyalatai azok, amikért most odáig vannak a lakberendezők. Ez a mélyebb, de matt árnyalat elsősorban nagyobb helyiségekben mutat jól, és külön ki tudja emelni, ha valamiért érdekesebb a szoba szerkezete – például, mert tetőtéri.

A lakberendezők szerint egy ilyen esetben nem biztos, hogy az a legjobb, ha megpróbálod elvonni a figyelmet a nyilvánvalóról, inkább emeld ki a szoba egyediségét, és tedd azt a fókuszpontba egy ilyen karakteres, de nem tolakodó árnyalattal!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást