Divat / Stílus

Ez a cipő lesz a legtrendibb fazon 2020 tavaszán – Meg tudsz barátkozni vele?

Ez a cipő lesz a legtrendibb fazon 2020 tavaszán – Meg tudsz barátkozni vele?

Az elmúlt időszakban alapvető volt a trendeket illetően a kényelem és a praktikum, ami már önmagában is követendő irányzat. Ez az előttünk álló évben sem fog változni, és sok egyéb mellett a tavaszi-nyári szezonban valóban megkerülhetetlen lesz egy bizonyos cipőfazon. Nekem még nem sikerült teljesen megbarátkoznom vele, számomra még sokkal testhezállóbbak a sneakerek és a félcipők. Azonban, ha egy fazont kell kiemelnünk, akkor most a loafer lesz az, ami mindent visz a kifutókon és a boltokban egyaránt.

Sikkesen

A loafer remekül passzol a sikkes, irodai szettekhez, a kényelmes, de mégis elegáns utcai outfitekhez.

Akár kosztümmel, akár kardigánnal társítod, izgalmas és látványos, mindenekelőtt pedig trendi összeállításra tehetsz szert.

A loafer nagyon jól illik a háromnegyedes nadrágokhoz, amikből bátran választhatod a farmert is.

Sőt, nincs megkötés a fazont illetően sem, ugyanis a bőszárú nadrágok éppúgy tökéletesek, mint a skinnyk.

 

Szoknyával is párosíthatod őket

A loafereket bátran hordhatod szoknyával is, hiszen akármennyire is feltűnőek és különlegesek, a stílusukat illetően alapvetően semlegesek.

Akadnak köztük olyanok, amiket masnikkal, vagy különlegesebb rátétekkel gazdagítottak a tervezők, ezek inkább a nőiesebb szettekhez illenek igazán, de a teljesen egyszerű, letisztult loafereket is bátran felveheted a tavaszi szoknyáidhoz.

 

Kényelmes szettekben

A loafer alapja a kényelem, amit a lapos sarkaknak és a praktikus kialakításnak köszönhet.

Praktikumát tekintve egy kicsit a balerina cipőkre hajaz, ám azoknál jobban tartja a lábfejet, és kicsit masszívabb is, ráadásul egyedibb formák kialakítását teszi lehetővé.

Jó példa erre a papucsszerű megoldás: ezeket a fazonokat ugyancsak a loaferekhez soroljuk.

 

Bebújós loaferek

Alighanem ez a fazon a legkülönlegesebb az összes loafer közül, és minden bizonnyal ez fogja a legjobban megosztani a közvéleményt is.

Tény, hogy a papucsok nem mostanában voltak kiemelten divatosak és többség valószínűleg nem is ilyen formában várta a visszatérésüket.

Most azonban úgy tűnik, a cipők és a papucsok házasságából született, zárt orrú loaferek az idei szezon slágerdarabjai lesznek.

 

Magas sarkú loafer

A loaferek többsége nem kiemelkedően magas sarkú, hiszen ezzel elveszítenék az alapvető praktikumukat és kényelmüket.

Többségük éppen csak annyit ad hozzá a magasságodhoz, hogy egész nap kényelmesen tudd viselni őket, ám mégis kicsit nőiesebbé tegyék a megjelenésedet.

 

Platform loafer

Az emelt sarokrészek kecsesebb mozgást és formásabb lábakat varázsolnak neked, de nem mehetünk el szó nélkül az utóbbi időszak nagy visszatérője, a platform mellett sem.

Túl sok különbség az elterjedt platformos sneakerek és a platformos loaferek között nincs, de előbbiek kialakítása többnyire egyedibb, különlegesebb, szembeötlőbb.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást