Életmód / Ezotéria

Erről árulkodik a megjelenésed a csillagjegyed alapján

Erről árulkodik a megjelenésed a csillagjegyed alapján

Kos

A Kos uralkodóbolygója a Mars, ami férfias jellegre utal, akkor is, ha nő az illető. Közepes, vagy magas testfelépítésű, végtagjai hosszúak és erősek. Szemei mélyen ülnek és tekintetük fürkésző. Szemöldökük bozontos, sötét, ami ha férfiról van szó, gyakran össze is nőhet.

Bika

A Bika nő, vagy férfi alacsony, zömök testfelépítésű. Hízásra és tokasodásra hajlamos, viszont összességében kedves és barátságos kisugárzása van. Általában sötét színek a dominánsak rajta (sötét haj, sötét szem), és nekik vannak azok a tipikus boci szemei, melyekkel melegséget sugároznak.

Ikrek

Az Ikrek igazi sportember benyomását kelti. Magas és szikár, olykor aránytalanul hosszú végtagokkal Maszkulin típus, tehát csípője és melle kevésbé hangsúlyos. Szemei sokszor vágottak és kicsik, tekintetük érdeklődő és fürkésző. Arisztokratikus megjelenés jellemzi őket, főleg a kezüket, melyeken az ujjak hosszúak és nőiesek.

Rák

A Bikához hasonlóan a Rák is hízásra hajlamos, de inkább csak a felső testrészeken. Arca kerek és pufók, szemei gyakran mandulaformájúak és mélyen ülőek. Inkább alacsonyak, mint magasak, karjai erősek és rövidek. Összességében kedves, barátságos megjelenésűek, és a Vénusz hatása miatt az erős testfelépítés ellenére roppant nőiesek.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

Szinte nincs is olyan, amely annyira hasonlítana jegyének ábrázolására, mint az Oroszlán. Általában magasak, erősek és bátorságot sugároznak. Hajuk gyakran göndör, és dús, akár az oroszláné. Szemei barna vagy zöld színben pompáznak, szinte tűzben égnek. Megjelenésük tekintélyt parancsol, járásuk határozott, és valami megfoghatatlan légkör lengi őket körül. Amennyiben nőről van szó, mellei nagyok és formásak.

Szűz

Megjelenése tiszta és egyszerű. Kerüli a feltűnést, az ápoltság mindennél többet jelent számára, ezért ha nő, inkább csak alap sminket használ, mint élénk színeket. Általában közepes, vagy magas felépítésű, karjai hosszúak és csontosak. Orra hosszú és egyenes, mely előkelő megjelenést kölcsönöz neki. A Szűz jegy szülöttei csak ritkán híznak el, inkább vékonyak, és izmosodni se tudnak igazán. Hajuk világos és vékony szálú, mely gyakran hullik.

Mérleg

A legszebb és a legnőiesebb az összes jegy közül a Vénusznak köszönhetően (akkor is, ha férfi az illető). Könnyedek, kecsesek és általában vékonyak, bár ha felborul az egyensúly az életükben, az a súlyukon hamar megmutatkozik (vagy nagyon lefogynak, vagy nagyon meghíznak). Arcuk kerekded, de nem pufók, nevetéskor gyakran gödröcskék láthatóak. Ujjai hosszúak és vékonyak, igazi zongorista ujjakkal rendelkeznek. Fülei és szemei kicsik, mellei arányosak.  

Skorpió

A Skorpiót hosszú felső, és rövid alsótest jellemzi. Szemeik kicsik, általában világos színűek és tekintetük fürkésző, mivel mindenkibe bele akarnak látni. Orruk gyakran hangsúlyos és nem ritka, hogy görbületek fedezhetőek fel benne. Ujjaik rövidek, kissé férfiasak, viszont szájuk kifejezetten érzéki és nőies. Arcuk finom, világos és hosszúkás, míg nyakuk rövid, alig hangsúlyos.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást