Életmód / Ezotéria

Erről árulkodik a megjelenésed, csillagjegyed alapján – Felismered magad?

Erről árulkodik a megjelenésed, csillagjegyed alapján – Felismered magad?

Oroszlán

Szinte nincs is olyan, amely annyira hasonlítana jegyének ábrázolására, mint az Oroszlán. Általában magasak, erősek és bátorságot sugároznak. Hajuk gyakran göndör, és dús, akár az oroszláné. Szemei barna vagy zöld színben pompáznak, szinte tűzben égnek. Megjelenésük tekintélyt parancsol, járásuk határozott, és valami megfoghatatlan légkör lengi őket körül. Amennyiben nőről van szó, mellei nagyok és formásak.

Szűz

Megjelenése tiszta és egyszerű. Kerüli a feltűnést, az ápoltság mindennél többet jelent számára, ezért ha nő, inkább csak alap sminket használ, mint élénk színeket. Általában közepes, vagy magas felépítésű, karjai hosszúak és csontosak. Orra hosszú és egyenes, mely előkelő megjelenést kölcsönöz neki.

A Szűz jegy szülöttei csak ritkán híznak el, inkább vékonyak, és izmosodni se tudnak igazán. Hajuk világos és vékony szálú, mely gyakran hullik.

Mérleg

A legszebb és a legnőiesebb az összes jegy közül a Vénusznak köszönhetően (akkor is, ha férfi az illető). Könnyedek, kecsesek és általában vékonyak, bár ha felborul az egyensúly az életükben, az a súlyukon hamar megmutatkozik (vagy nagyon lefogynak, vagy nagyon meghíznak). Arcuk kerekded, de nem pufók, nevetéskor gyakran gödröcskék láthatóak. Ujjai hosszúak és vékonyak, igazi zongorista ujjakkal rendelkeznek. Fülei és szemei kicsik, mellei arányosak.  

Skorpió

A Skorpiót hosszú felső, és rövid alsótest jellemzi. Szemeik kicsik, általában világos színűek és tekintetük fürkésző, mivel mindenkibe bele akarnak látni. Orruk gyakran hangsúlyos és nem ritka, hogy görbületek fedezhetőek fel benne. Ujjaik rövidek, kissé férfiasak, viszont szájuk kifejezetten érzéki és nőies. Arcuk finom, világos és hosszúkás, míg nyakuk rövid, alig hangsúlyos.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást