Nem akarod tudni: a patkányok kuncognak, ha csikized őket

Nem akarod tudni: a patkányok kuncognak, ha csikized őket

Címlap / Életmód / Egészség / Nem akarod tudni: a patkányok kuncognak, ha csikized őket / 2. oldal

6. A közönség nevetett a halott humoristán, mert azt hitték, ez is az előadás része

Tommy Cooper angol humorista éppen egy sikeres előadás közepén volt, mikor infarktust kapott és összeesett a színpadon. A közönség azt hitte, viccel és jót nevetett, pedig akkor már halott volt. Talán a nagy nevettetőt a túlvilágon vigasztalja, hogy még halálával is mosolyt csalt az emberek arcára. 

7. Már a csecsemők is felismerik az erőltetett kacagást

A műnevetéssel már a kisbabákat sem lehet átverni. Már az öthónapos csecsemő is képes megkülönböztetni, hogy valaki szívből nevet vagy erőltetetten. Bizony, már ilyen korán tudják, hogy a barátnőddel kuncogsz, vagy az undok nagynénivel jópofizol kényszerből. 

8. Lincoln nevetés közben halt meg

A legendás amerikai elnököt egy színházi előadás közben lőtte le hátulról gyilkosa, John Wilkes Booth. A merénylő direkt időzítette a pisztolylövést akkorra, mikor a közönség hahotázott, mert azt remélte, így nem hallják meg a lövést és lesz ideje elmenekülni. Lincoln ugyan meghalt, de legalább nevetve érkezett a túlvilágra. 

9. A navajo indiánok megünneplik a baba első nevetését

Az az ember, aki először megnevetteti a gyermeket, abban a megtiszteltetésben részesül, hogy egy kis bulit szervezhet neki, ahol megünneplik azt, hogy a baba lelke készen áll a földi életre. 

10. Khrüszipposz úgy halt meg, hogy halálra nevette magát, a saját viccén

A görög filozófus, aki mellesleg a sztoicizmus – tehát a természet szerinti életet és önuralmat hirdető filozófia megalkotója volt – látott egy fügét evő szamarat és odakiáltott neki, hogy majd borral öblítse le a gyümölcsöt. Saját viccén aztán olyan jól szórakozott, hogy halálra nevette magát. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást