Otthon / Szórakozás

8 érdekes és hasznos tanfolyam pároknak

8 érdekes és hasznos tanfolyam pároknak

Újat tanulni életed párjával – ez az a tevékenység, amellyel külön-külön és együtt is óriási érzelmi haszonra tehettek szert. Legyen szó fotózásról, táncról vagy más kreatív hobbiról, most megtudhatod, miből érdemes válogatnotok!

Festészet

Nem baj, ha ovis korod óta nem volt a kezedben ecset. A festés lényege csupán az, hogy élvezd magát a tevékenységet! Különböző szintű és árú tanfolyamok közül választhatod ki a nektek leginkább megfelelőt.
A móka egyszerre enyhíti a stresszt, valamint erősíti a párkapcsolatot. Az önkifejezés új módjának megismerésével mindketten gazdagabbá válhattok.

Tánc

A szalagavató óta nem roptad? Vagy minden hétvégén te vagy a parkett királya? Akármelyik is az igazság, itt az ideje, hogy táncba vidd a párodat!
Az új lépések elsajátítása fizikai energiát és szellemi összpontosítást követel, tehát akaratlanul is megfeledkeztek közben a hétköznapi gondokról. Vérmérsékleteteknek megfelelően válasszatok tüzes tangót, elegáns keringőt, vagy akár bohókás hip-hopot!

Főzés

Utazás során izgatottan várjátok, hogy megkóstolhassátok a helyi ízeket? Mi lenne, ha mostantól kiruccanás nélkül is élvezhetnétek, a változatosság mennyire gyönyörködtet?
Amellett, hogy magabiztosabb háziasszonnyá válhatsz bármilyen hasonló kurzusnak köszönhetően, még a párodat is ráveheted az alkalmankénti konyhai sürgölődésre. Ez aztán a dupla haszon, nemde?

Jelnyelv

Képzelj el egy nyelvet, ahol nem kell szótárral és ragozással bíbelődni, ráadásul ismeretével bárhol és bármikor segíthetsz másoknak! A jelnyelv éppen ilyen. Ha kedvet érzel hozzá, beszéld rá a kedvesed is.
A tanfolyamok az állami támogatás révén többnyire rendkívül kedvező áron érhetőek el. Speciális kurzusokon ráadásul baba-jelnyelvet is tanulhattok, ami jól jön majd a családalapításnál.

Evezés

Ha az élet vízén egy hajóban evezel életed férfijával, miért ne próbálnád ki, milyen érzés szó szerint ezt művelni?
Az edzéssel és tájnézegetéssel egybekötött szabadidős tevékenység rendkívül gazdag tapasztalattal szolgál amellett, hogy nyáron végre olyan formás kart villanthatsz, amilyenre mindig is vágytál. És a pasid is izmosabb lesz tőle egy kicsit!

Masszázs

Az egészségügyi szempontból is hatékony masszázs lehetővé teszi, hogy szakszerűen kényeztessétek egymást.
Gondolj csak bele: a tanfolyam elvégzése után nem kell szalonban vagy fürdőben ilyesmire költenetek, hiszen egymásnak minden este kéznél lesztek! Sőt, akár egy kis mellékesre is szert tehettek az új szakma jóvoltából.

Fotózás

A család és a barátok odavannak a nyaralási képsorozataitokért? Nincs szükség méregdrága masinára és százezres tanfolyamra ahhoz, hogy profivá képezzétek magatokat!
A felnőttképzési lehetőségek átböngészése után egyértelmű lesz, hová és mennyiért érdemes mennetek. Választhattok művészeti, fotóriporteri és bizonyos témára szakosodott órák közül.

Fitnesz

Jóformán minden konditeremben van csoportos óra, melynek során az aerobik, a kardiógépek és a súlyzózás leghatékonyabb mozdulatai váltakoznak. Hidd el, együtt sokkal könnyebb lesz átvészelni a mélypontokat, ráadásul leplezetlenül csodálhatjátok egymás testét a tükörben, amíg mozogtok!
Ne szégyelld, ha úgy gondolod, hogy párkapcsolatodra ráfér egy kis fűszerezés: többévi együttlét után ez teljesen normális. A lényeg, hogy valld be magadnak a helyzetet, és őszintén beszéld meg a kedveseddel a lehetséges lépéseket!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást