Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegyéből megtudhatod

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegyéből megtudhatod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegyéből megtudhatod / 2. oldal

Oroszlán

Az Oroszlán igazi versengő, bátor, vállalkozó szellem, aki kamaszként hisz abban, hogy megváltoztathatja a világot, emiatt igazi őszinte, szerethető figura válik belőle.

Nem nehéz azonban befolyásolni, ezért érdemes odafigyelni arra, kivel barátkozik kamasz Oroszlán gyermekünk. Ha célt adunk neki, lesz miért küzdenie, akkor az Oroszlán kamasznak lesz miben kiélnie tomboló energiáit.

Szűz

A Szűz még kamaszkorában is rendezett, összeszedett személyiség, akinek azonban nagyon alacsony lehet az önbecsülése, így fontos, hogy folyamatosan megerősítsük abban, amit csinál.

A Szűz számára kamaszkorban nagyon fontos a társaság, bár egyedül is feltalálja magát, a magánytól befordulóvá válhat, míg a környezetváltozás, a baráti társaság jót tesz neki, könnyebben birkózik meg az érzelmi feszültséggel.

Mérleg

A mindig bájos Mérleg gyermek kamaszkorban elkezdi feszegetni a határait, ami meglepő fordulat lehet a szüleinek, de mivel eleganciáját most sem akarja elveszíteni, többnyire a józan ész határain belül marad.

Az általában különösen szép Mérlegeknek azonban az átlagosnál jóval több szexuális energiájuk van, ezért érdemes erre a területre figyelmet fordítani – a tiltás nem, de az őszinte beszélgetés itt is segít, hogy a fiatal felnőtt Mérleg megtanuljon minőségi kapcsolatokat kialakítani.

Skorpió

A Skorpió kamasznak nagyon erős a kisugárzása, ezért általában igazi vezéregyéniség, akit a többiek tűzön-vízen át követnek. Mivel szinte keresi a veszélyt, egy Skorpió kamasz sok fejfájást okozhat a szüleinek, de a tiltás az ő esetében csak olaj lehet a tűzre. A legjobb, amit egy Skorpió kamasszal tehetünk, ha azt éreztetjük vele, hogy hozzánk bármikor fordulhat, így, ha elveszti az irányítást a dolgok felett, remélhetőleg a szüleihez fordul, mielőtt túl nagy lenne a baj.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást