Életmód / Ezotéria

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Érdekel, milyen kamasz lesz a gyerekből? A csillagjegye elárulja

Kos

A Kosok imádják a kihívásokat, és nem ismerik a veszélyt, általában nem mérlegelnek, hanem fejjel rohannak a falnak, ami egy kamasz gyerek esetében különösen veszélyes lehet.

Mivel a Kos kamasz csak a céljaira figyel, és sem a szép szó, sem a tiltás nem állíthatja meg, fontos, hogy legyen valami, amiben kiélheti az energiáit, például a sport vagy a művészet, különben más helyeken kezdi el keresni a kalandot.

Bika

A Bika kamaszok hajlamosak makacsok vagy önfejűek lenni, ugyanakkor nagyon állhatatosan dolgoznak és mindig a maximumra törekszenek, így például a tanulással vagy a szobájuk rendbetételével még a tinédzser éveikben sincs gond.

Hajlamosak lehetnek azonban a dühkitörésekre, könnyen megsértődnek, és ha összevesznek valakivel, nagyon indulatosak tudnak lenni, ez azonban szerencsére gyorsan elmúlik.

Ikrek

Az Ikrek számára a kamaszkor igazi érzelmi hullámvasút. Segítőkész, barátságos természetük miatt ilyenkor is szeretnének mindenkivel jóban lenni, a következő pillanatban azonban úgy érezhetik, semmi nem érdekli őket igazán, és legszívesebben senkihez nem szólnának.

Az Ikrek kamasz hajlamos lehet arra, hogy keresse az éles helyzeteket, szinte provokálja néha a veszekedést, ha azonban a feszültséget levezette, ismét bájos és barátságos ember lesz.

Rák

A Rák segítőkész és érzékeny, ugyanakkor kicsit naiv is, amit mások hajlamosak kihasználni, ezért kamaszkorban különösen fontos, hogy a Rák ne keveredjen rossz társaságba.

Hajlamosak magukról negatívabb képet festeni, mint amilyenek valójában, ezért a Rák kamaszban különösen fontos, hogy tudatosítsuk, nem kell megfelelnie a média támasztotta elvárásoknak, úgy szép, ahogyan van, és mi hiszünk benne, hogy megtalálja azt, amiben tehetséges.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást