A 3 legelőnyösebb nyári overál fazon – Karcsúsítanak és szupersikkesek

A 3 legelőnyösebb nyári overál fazon – Karcsúsítanak és szupersikkesek

Címlap / Stílus / Divat / A 3 legelőnyösebb nyári overál fazon – Karcsúsítanak és szupersikkesek

Az idei nyáron nagy visszatérőnek számítanak az overálok, amik ugyan néhány éve már feltűntek a polcokon, de most robbantak be igazán a köztudatba.

1/3. Coluette fazonnal kombinálva

Jó időre búcsút kellett mondanunk a bőszárú nadrágoknak, de ennek vége szakadt az idei évvel. Berobbantak a piacra a coluette fazonok, amik gyakorlatilag kiszorították a piacról a testhezálló változatokat. Ezek az overálok valami hihetetlen módon kényelmesek, még a legnagyobb forróságban is jó választásnak bizonyulnak, hiszen lengék, engedik szellőzni a bőrt.

Szépen karcsúsítják is az alakot, köszönhetően az egyenes szabásnak és a derékhangsúlyos megoldásoknak. Ezek után már csak hab a tortán, hogy kihagyhatatlan alapdarabnak bizonyulnak a mostani nyáron.

Népszerűek a felskiccelt lábrészek is, amik különösen jól mutatnak a bőszárú overálok esetében. Ezek többet engednek láttatni a szexi combokból, ráadásul kellően különlegesek ahhoz, hogy mindenki rád figyeljen.

2/3. Rövid overálok

A hosszú, különösen az egyenes szabású overáloknak mindig van egyfajta elegáns összhatása, főleg akkor, ha magas sarkúval veszed fel őket. Emiatt ezek a darabok nem feltétlenül passzolnak minden alkalomra, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod az overálokról akkor, ha csak egy könnyed kiruccanásra készülsz.

Erre a célra tökéletesek a rövid overálok, amik megint csak változatos formákban kerültek be a boltokba. Akad köztük pánt nélküli, nyakba akasztós, spagetti pántos, feszesebb-lazább, egyszínű és mintás – garantáltan megtalálod köztük a kedvenceidet!

Természetesen a nadrág szárának hosszával is játszottak a tervezők, egyaránt találsz hosszabb és rövidebb overálokat. A rövidebb szabású overálok esetében könnyedén beszerezhetsz sportosabb fazonokat, amiket kényelmes sarukkal, sportcipőkkel viselhetsz. Jellemző módon ilyen lehet a farmerből készült overál, de az egyszerűbb, pamutosabb anyagok is remek alapot biztosítanak arra, hogy az overálodat sportosabb stílusban öltsd magadra.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»