Előjáték 1X1 (18+)

Előjáték 1X1 (18+)

Címlap / Életmód / Család / Előjáték 1X1 (18+)

Az előjáték a hölgyek egyik kedvenc része a szeretkezésben, a férfiak azonban a legtöbbször lerendeznék egy-két csókkal, és gyors vetkőztetéssel. De ennek nem kell feltétlenül így lennie. Nézzünk néhány izgató előjátékot, ami a férfi fantáziáját is biztosan megmozgatja.

Orális játékok

Az orális szex az emberek többségénél egy egyoldalú kényeztetés, amely vagy viszonzásra talál az orgazmus után, vagy nem. Pedig a szájjal okozott gyönyör tökéletes előjáték is lehet, persze akkor, ha nem hagyod elmenni a pasit.
Hölgyek esetében pedig jellemzően az első orgazmus átéléséhez idő kell. Ha ebbe besegít a pasi a nyelvével, akkor a többi már gyorsabban megérkezhet.

Ne láss!

Nem is hinnénk, de az érzékszerveink közül a szemünk az, amivel a legtöbb ingert felfogjuk, és amire a leginkább támaszkodunk. Bár tény és való, hogy a pasik vizuális lények, ennek ellenére érdekes játék lehet, ha mégsem láthatnak semmit.
Ekkor ugyanis kénytelenek a tapintásra, az ízekre, esetleg a hőérzetükre hagyatkozni. A titok, hogy a szem bekötése után csak lágyan, finoman érintsétek egymást, ne legyen folyamatos a kontaktus, mert akkor nincs meglepetés, hiszen pontosan tudod, hogy a másik hol van, és hogy mit csinál.

Mindent a szemnek

Ennek éppen az ellentéte, amikor nem érinthet, vagy ízlelhet, csak és kizárólag a szemére támaszkodhat. Ilyenkor teljesen tiéd az irányítás, akár egy érzéki sztriptízben gondolkozol, akár csak simogatod magad egy keveset.
Ezzel az egekig lehet tüzelni a férfiakat, és persze az sem utolsó szempont, hogy amíg magaddal vagy elfoglalva, addig is élvezheted a perszelő pillantását.

Vízzel

Érzéki és gyönyörű látvány, ahogy a kecses női domborulatokon kanyarog a zuhanyból áradó víz, és persze fordítva is igaz, hiszen egy szép férfitestet is tovább árnyal egy kis csillogó vízréteg. Az előjáték helyszínének ezért tökéletes a zuhany, vagy éppen a kád.
Egyrészt garantáltan tiszták lesztek mindketten, másrészt biztosan izgató pillanatokban lesz részetek. Arra azonban mindenképpen figyelni kell, hogy a víz elmossa a nedvességet, így ha a behatolás is ebben a közegben történik, akkor használjatok olyan síkosítót, ami így is el tudja látni a feladatát.

Hát te ki vagy?

A szerepjáték is nagyon jó móka lehet, hiszen kiélhetjük általa azokat a vágyainkat, amiket „saját valónkban” nem tehetnénk meg. Ha még nem próbáltál ilyesmit, akkor mindenképpen valami egyszerű, és rövid verzióval kezd, mert az elején nagyon is furcsa lehet, hogy szerepet kell játszanod.
Azután azonban, ha egy kis gyakorlatot is szereztél, akkor egy – két érzéki jelmezzel is fokozhatod a hatást.

Csak csók és más semmi

Ha már az érzékek kihegyezésénél tartunk, akkor azt is el kell mondani, hogy sokan bizony elfelejtik, hogy mennyi érzékiség és mohó vágy gyűlhet össze egyetlen csókban.
Ha azonban az előjáték alatt mindketten a szátokra összpontosítotok, akkor meglepően éles, és eddig akár nem is tapasztalt érzésekkel találkozhattok. Persze ezt is csak egy darabig lehet csinálni, utána elkapja az embert a „most azonnal akarom” érzés.

+tipp

Ahhoz, hogy az élmény mindkettőtök számára pozitív legyen, ahhoz az kell, hogy ne légy szégyenlős. Ha már bevállalsz valamit, akkor annak add át magad. Hidd el, he nem viszed túlzásba, nem akarod görcsösen és nem félsz, csak átadod magad az érzésnek és a mozdulatoknak, akkor hihetetlenül buja és érzéki tudsz lenni.
Főleg abban a közegben, amikor a férfiak egyébként is remegnek a vágytól, és te még tovább húzod a mézesmadzagot.Az előjáték mindkét fél számára élvezetes lehet, de ehhez az kell, hogy akarjátok is, és ne csak a másik kedvéért menjetek bele.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást