8 élményajándék karácsonyra

8 élményajándék karácsonyra

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 8 élményajándék karácsonyra

Állandó probléma, hogy kinek mit adjunk Karácsonyra. Van azonban olyan ajándék, amivel könnyen biztosra mehetünk, mi szabályozhatjuk az árat, és felejthetetlen élményt adunk szerettünknek vele!

Masszázs

Könnyen megtudhatjuk szeretteinkről, hogy szoktak e masszázsra járni, vagy hogy szeretik e ezt a szolgáltatást. Általában érdeklődni sem kell utána, hiszen a mindennapok beszélgetéseiből kiderül, hogy hogyan viszonyul ehhez a másik fél.
Az emberek legnagyobb része ráadásul kimondottan szereti a masszázsokat, így nem lőhetünk mellé, ha egy olyan órára fizetjük be, ahol garantáltan jól érzi magát, kicsit ellazulhat és akár a fájdalmait is enyhítheti a kezelés. Javasolt olyan helyszínt választani, amit szeret a másik, vagy ami bár ismeretlen, de jó hírű és lehetőleg közel van a lakhelyéhez.

Wellness

Ha wellness szolgáltatást adunk ajándékba, az ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint a masszázs. Célszerű odafigyelni, hogy az ajándékozott lakásához közel legyen, nehogy éppen az ajándékunkkal okozzunk több bonyodalmat.
Ha párnak ajándékozzuk, akkor duplán jól jár mindenki: mindketten közösen elmehetnek egy szépítő kényeztetésre, mi pedig letudtunk két ajándékot is a családon belül.

Csontkovács

Ha van olyan családtagunk, aki hátfájásra, csípő- vagy esetleg térdfájdalomra panaszkodik, vagy egyszerűen csak rossz a tartása és ebből következően néha nem érzi túl jól magát, akkor nyugodtan vegyünk neki ajándékba egy csontkovácsnál eltöltött órát.
Ha elsőre furcsának is fogják esetleg találni, kipróbálás után nagyon hálás lesz nekünk. Arra figyeljünk, hogy nézzünk és érdeklődjünk utána, hogy tényleg jó és hatékony kezelésre küldjük szerettünket, és hogy a helyszín is könnyen megközelíthető legyen.

Látó

Ha valaki nyitott az ezotériára, esetleg tervezte hogy elmegy jósnőhöz vagy éppen már volt is ilyennél és érdekesnek találta, akkor fizessük be egy jóslásra.
Persze beszélgessünk el vele, hogy érdekességként kezelje és úgy hallgassa meg, mint még egy tanácsadót, ha esetleg éppen életében válaszúthoz érkezett, de ne tekintse egyértelmű útmutatásnak. Akár közösen is elmehetünk, ilyen esetben a program még szórakoztatóbb is lehet.

Nyelvtanfolyam

Ha tudjuk, hogy valamelyik családtagunk éppen nyelvet szeretne tanulni, de nehezen szánja rá magát, akkor az egyik leghasznosabb ötlet, ha befizetjük egy nyelvtanfolyamra. Nem árt azonban előtte tájékozódnunk kicsit, és megkérdeznünk egy olyan embert, aki jól ismeri a megajándékozandó ember szokásit és igényeit. 
Csak akkor vágjunk bele ebbe, ha más is jó ötletnek tartja és ha meggyőződtünk arról, hogy lesz ideje rá a másiknak. Kitűnő ajándék lehet ez frissen nyugdíjba vonult embernek, vagy bármilyen, utazni szerető nyugdíjasnak, hiszen remek és érdekes kikapcsolódás is egyben, ami segít az időt is hatékonyan kihasználni.

Fogfehérítés

Nagyon jó szolgáltatás, és rengeteg helyen csinálják. Mielőtt belevágunk, érdemes körbeérdeklődni, hogy mik a tapasztalatok a fogászati rendelővel kapcsolatban, és ha pozitívak, akkor már indulhat is a kivitelezés.
Arra persze vigyázzunk, hogy a megajándékozott ne érezze magát megbántva a kezelés jellege miatt, vagyis célszerű ezt kifejezetten hozzánk közel állónak ajándékozni, hiszen mégiscsak tartalmaz valamennyi kritikát is.

Sminktanácsadás

Szinte minden korosztály nőtagjának adható, de ami különösen ajánlott, az a 20 és 70 között korosztály. Az egyiknek nagyon új, ezért érdemes megtanulni néhány fogást, a másiknak pedig fontos, hogy mindig jól nézzen ki, és nem szeretné elhanyagolni magát. 30 felett azért ajánlatos, mert változik a bőrünk állaga és másmilyen smink az előnyös.
40 felett szintén ez történik, ráadásul ott már az arcápolásnak is más formáját kell követnünk. 50-60 körül a változó kor miatt érdemes néhány hasznos tanáccsal gazdagodni. Mindemellett bármennyi évesek is vagyunk, soha nem árthat kicsit foglalkoznunk magunkkal, újat tanulni, megszépülni.

Öltözködési tanácsadás

Ha tehetjük, a család nőtagjának adjunk ajándékba egy olyan lehetőséget, ahol egész külsejével kapcsolatban tanácsokat kaphat. Egy ilyen alkalommal segítenek, hogy milyen szabású, színű és hosszúságú ruhák állnak jól nekünk, és hogy mit mivel ajánlatos felvenni.
Azért is hasznos az ilyen ajándék, mivel a magazinokból ugyan tájékozódhatunk az aktuális divatról, de az soha nem tud annyira személyes lenni, mint egy konkrétan ránk szabott tanácsadás.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!