5+1 ellenszenves dolog karácsonykor, amit ki nem állhatunk

5+1 ellenszenves dolog karácsonykor, amit ki nem állhatunk

Címlap / Életmód / 5+1 ellenszenves dolog karácsonykor, amit ki nem állhatunk

A karácsony csodálatos, meghitt és szeretetteljes néhány nap és ezért készülünk rá annyira, mivel szeretjük ennek a kis csodának megadni a módját. Azonban a körítés, ami körülveszi, az nem minden esetben mondható csodálatosnak. Összeszedtünk néhány dolgot, ami minket kifejezetten zavar az ünnepek közeledtével.

1. A bevásárlóközpontok telítettsége

Mindenki elhatározza, hogy ebben az időben mindenképpen elkerülni a plázákat, aztán persze, hogy betévedünk és aztán átkozódunk magunkra, hogy, hogy lehettünk ekkora marhák? Nem tudjuk te, hogy látod, de nekünk szent meggyőződésünk, hogy ezeken a helyeken évről évre többen lesznek.

Az emberek őrült módjára vásárolnak, szinte harcolnak egy-egy termékért és nem sajnálják az időt sem, hiszen képesek az egész napot vásárlással tölteni.

Egyébként nyilván mindenki szeret ajándékot kapni és adni, de nem gondoljuk, hogy ezt ekkora pánikként kellene felfogni. Ha mégis betévedünk egy bevásárlóközpontba, akkor kizárólag a karácsonyi zene tudja kompenzálni azt az őrületet, ami körbevesz.

2. A sok indokolatlan kedvesség

Krácsony tájékán mintha az embereket megszállta volna a szentlélek és még azok is kedveskednek egymással, akik amúgy egyébként nem is ápolnak jó kapcsolatot. De mégis miért kell ennek így lennie? Mi a sok „jószívűség” oka? Talán az, hogy ilyenkor tényleg mindenkit megszáll a szentlélek és ellágyul az a sok kemény szív.

Igaziból ez egy csodálatos dolog lenne, ha január kezdetével nem állna vissza minden a régi kerékvágásba. Mi inkább nem kérnénk ebből a sok „jóból”, ha valaki az ünnepek után ezt képtelen tartani.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást