Párkapcsolat / Szerelem

Elkeserítő jelek, hogy a párod nem tudja, mennyit érsz valójában

Elkeserítő jelek, hogy a párod nem tudja, mennyit érsz valójában

Egy egészséges párkapcsolatban a partnerek kiegészítik és motiválják egymást. Nem szabad hagynod, hogy a partnered folyton lehúzzon. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy az önbizalomhiányodat pont a párodnak köszönheted, ugyanis elejtett félmondataival és tetteivel azt jelzi, nem tudja értékelni azt, mennyire nagyszerű ember vagy. Ha a következő jelek ismerősek lesznek a számodra, akkor sajnos lehet, hogy mégsem a nagy Ő van melletted.

Lelombozza a lelkesedésedet

Ugye, ismerős az a szituáció, hogy hirtelen eszedbe jut egy nagyszerű ötlet vagy egy terv és ettől olyan boldog vagy, hogy majd kiugrasz a bőrödből? Ilyenkor az ember úgy érzi, azonnal meg kell, hogy ossza gondolatait olyannal, aki fontos neki.

Egy egészséges párkapcsolatban a felek támogatják és ösztönzik egymást, ám ha azt látod, hogy a párod egyáltalán nem osztozik a lelkesedésben, sőt többnyire leszólja az ötleteidet, akkor nem csoda, ha rosszul érzed magad.

Természetesen nem kell mindig egyetérteni, de semmiképp nem szabad állandóan lelombozni a másikat.

Ha nálatok ez a helyzet, akkor ideje megbeszélned vele ami bánt, és ha nem találsz megértésre, akkor talán jobb elengednetek egymás kezét.

Titkokat tart

Légy bármennyire introvertált vagy félénk, egy párkapcsolatban alapfeltétel, hogy a partnerek megbízzanak egymásban.

Azzal, hogy megosztod kedveseddel titkaidat, legbensőbb érzéseidet, nemcsak megtiszteled őt, hanem a kötődésedet, szeretetedet, szerelmedet is kifejezed vele.

Ez fordítva is így van, a párod megbecsülésének és bizalmának a jele, ha őszintén megnyílik előtted.

Amennyiben ez nem történik meg, annak az lehet az oka, hogy nem bízik benned vagy túl kevésre értékel, úgy gondolja, nem vagy elég jó arra, hogy elmondja neked a titkait. Ez egy idő után rossz hatással lesz rád is, fogy az önbizalmad és vitákra, veszekedésekre ad okot. Hidd el, jobb ezt elkerülni, a párod nincs tisztában vele, hogy mennyit érsz valójában!

Folyton megjegyzéseket tesz a külsődre

Ha valahova ki kell öltöznöd, érdemes kikérned a párod véleményét, különösen akkor, ha együtt, közösen indultok egy programra.

Bár a pasik nagy része valószínűleg csak legyint arra a kérdésre, hogy jó lesz-e az adott ruha az eseményre, mégis jól esik tőlük a visszajelzés, hogy csinosak vagyunk.

Az egészséges párkapcsolatok fontos része, hogy időről időre bókolunk a párunknak, ám ha a szerelmed gyakran kritizál, akkor egy idő után biztosan rosszul fogod érezni magad a bőrödben.

Csak figyeld meg: mindig mindenben talál valami hibát, ami veled kapcsolatos? Úgy tűnik, semmit nem csinálsz jól? Akkor valószínűleg nem ő az igazi a számodra. El kell hinned magadról, úgy vagy jól, ahogyan vagy és igazán vonzó személyiség a tiéd.

Nem nevet a vicceiden

Minden embernek más a humora és ez egy igen kritikus pont lehet a párkapcsolatokban.

Ha nem értitek egymás humorát, poénjait, akkor valószínűleg nem is tudtok teljesen egymásra hangolódni és nincs meg köztetek az összhang.

Még ha nem is te vagy a világ legviccesebb embere, kell, hogy a párod nevessen a vicceiden.

Mindig jó érzéssel tölti el az embert, ha meg tudja nevettetni a másikat, de ha ez nem történik meg, akkor kellemetlenül érezheti magát.

Legyenek favicceid vagy légy szarkasztikus, biztosan találsz majd olyat, akit felvidíthatsz sziporkáiddal.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást