Életmód / Ezotéria

Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: ezt kell tanulnod tőlük!

Észrevettél egy furcsa ismétlődést az életedben? Feltűnt, hogy mindig a rák jegyű nőkkel jössz ki a legjobban? Esetleg az összes komoly kapcsolatban bak jegyűek voltak a férfiak? Ez nem véletlen! Arra hívja fel a figyelmedet, hogy tanulnod kell ezektől az emberektől. Most azt is eláruljuk, mit!

Bak

A bak jegyű emberek igazán inspiráló személyiségek lehetnek, legalábbis, ami a karrierjüket illeti.

Létfontosságú és alapvető számukra a pénz, ezért valószínű akkor bukkannak fel az életedben, ha valamilyen nehézség üti fel a fejét a munkahelyeden, vagy kilátástalannak tűnik a karriered.

Ők azok, akik inspirálnak, hogy jobb és sikeresebb legyél. Racionálisan gondolkoznak, alapvetően a pénz számukra a fontos, nem kifejezetten az a munka, amit végeznek.

Figyelmeztető jel lehet egy bak jelenléte akkor, ha ezzel ellentétesen te kifejezetten kevés pénzt kapsz a munkádért cserébe. Inspiráló lehet abban az esetben is, ha túlságosan érzelmes vagy, mert sajnos mások könnyen visszaélhetnek azzal, ha mindig nyitott lapokkal játszol.

Egy bak racionális, megfontolt, diplomatikus és zárkózott – esetében jól megfigyelheted, milyen előnyei vannak ezeknek a tulajdonságoknak. Talán a te életedben is hasznot hajtanának?

Vízöntő

A vízöntők a legtisztességesebb jegyek közé tartoznak, ezért jelenlétük sugallhatja, hogy nem voltál feltétlenül korrekt és megbízható az elmúlt időszakban.

Ideje ezen változtatni! Egy vízöntőre – a becsületessége mellett – különösen jellemző az újítás iránti kielégíthetetlen igény.

Ez azt jelenti, hogy valószínű akkor jelenik meg az életedben, ha túlságosan is megragadtál a múltban, elszigetelted magadat a hétköznapi változtatásoktól éppúgy, mint a modern újításoktól.

A vízöntő vonzódik minden innovációhoz, különcnek gondolja magát, ezzel pedig figyelmeztethet téged, hogy túlságosan is lapos, unalmas lett az életed, személyiséged, valamilyen külső nyomás hatására.

A vízöntők gyakran úgy érzik, hogy nem vonatkoznak rájuk a szabályok, ezért sokszor arra figyelmeztetnek téged, hogy te túlságosan mereven ragaszkodsz mindenhez, még a megváltoztathatatlan dolgokhoz is.

Egyszóval a vízöntők mellett ideje kicsit lazábban, de modernebb szemüveg mögül nézni a világot.

 

Halak

Rendkívül empatikusak és mély érzésűek a halak, ezért valószínűleg arra figyelmeztetnek jelenlétükkel, hogy neked is jobban oda kell tenned magadat ezen a téren.

Mivel hatalmas szívük van, és alapvetően mindig az érzelmeikre hagyatkoznak, azt mutatják meg számodra, hogy szebb az élet, ha nem zárkózol el mindenáron az emócióktól, a meghittségtől.

A halak könnyen engednek társaik nyomására, befolyásolhatóak, ami ugyan nem egy kifejezetten eltanulandó tulajdonság, de figyelmeztetnek rá, hogy nem csak te létezel a világon.

Fel kell ismerned mások igényeit, és hallgatnod is kell rájuk, hiszen az empátiának alapvetőnek kell lennie.

A halak jegyűek jó példái annak, hogyan kellene a merev határokat lerombolnunk, miként válhatnánk jobb, odafigyelőbb kollégákká, társakká, barátokká, vagy éppen szülőkké.

Számukra egy kulcsszó van: a szeretet. A kérdés csupán az, a te életedben miért van szükség a jelenlétükre?

Kos

Valószínűleg akkor hoz össze a sors rendszeresen kos jegyű emberekkel, ha túlságosan könnyen belenyugszol a veled történtekbe, nem érzed úgy, hogy saját életed alakulásáért te lennél a felelős.

Nehezen vállalkozol, még nehezebben vágsz bele új kalandokba, egy kos pedig éppen arra inspirálhat, hogy merj lépni. Ha ismét felbukkan az életedben egy kos csillagjegyű ismerős, érdemes alaposan átgondolnod, merre tartasz, és vajon milyen változtatásra sarkall a jelenléte.

Újból konfliktusod van a munkahelyeden, úgy érzed, kizsigerelnek? Akkor valószínűleg itt a tökéletes alkalom a felmondásra. A párkapcsolatodban már megint mélyponton vagytok?

Olvastad már?  Az igaz szerelemben való hit sötét oldala

A kos jelenléte arra utalhat, hogy véget kell vetned ennek a hercehurcának és itt az ideje, hogy a saját utadat járd – akkor is, ha ezért áldozatokat, nagyobb döntéseket kell hoznod.

Bika

A bika felbukkanása, vagy rendszeres jelenléte az életedben arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje lassítanod.

Túl gyorsan pörögnek körülötted az események, már-már lekövethetetlenek a változások, nincs időd megszokni a körülményeidet. Kicsit olyan érzésed is lehet, mintha nem tartoznál igazán sehova.

A bikák számára alapvető a nyugalom, a stabilitás és a megszokottság, így a csillagjegy arra figyelmeztet, hogy nem hagysz időt sem magadnak, sem a dolgok normális, helyénvaló lefolyásának.

Mindennek meg kell adni a módját! Az elengedésnek éppúgy, mint a feloldódásnak egy kapcsolatban. Egyes dolgokat nem szabad, de nem is lehet sürgetni, és ezt jó, ha minél előbb felismered.

Már csak azért is, mert e nélkül nem tudod igazán élvezni az életet, nem leszel pozitív és nem veszed észre az apró, de valóban sok örömöt okozó dolgokat.

 

Ikrek

Az ikrek arra hívhatja fel a figyelmedet, hogy túlságosan is belesüppedtél a hétköznapok körforgásába, komolyabb és különösebb célok nélkül élsz.

Nem igazán foglalkoztatnak új dolgok, nem gondolod úgy, hogy valami maradandót kellene alkotnod, sem egyéni, sem társadalmi szinten.

Jelenléte arra is utalhat, hogy túlságosan bezárkóztál, elfordultál az emberektől, nem teremtesz szívesen új kapcsolatokat és mindig ugyanazokat a köröket futod a kapcsolataidban is.

Ideje ezen változtatni! Az ikrek lelkesedése, kíváncsisága, életszeretete, kiváló kommunikációs készsége jó példával járhat előtted.

Ő az egyik legüdébb, legpörgősebb jegy, akivel nyilván nem kell versenyezned, főleg nem akkor, ha éppen mélyponton vagy és úgy érzed, az egész világ összeesküdött ellened.

De pozitív életszemlélete megmutatja számodra: lehet ezt így is csinálni!

Rák

Ha rendszeresen rák jegyű emberekkel kerülsz kapcsolatba, akkor valószínűleg sokkal több empátiára és biztonságra van szükséged az életedben – vagy azt érzed, ezek a legfontosabbak számodra.

A rák jegyűek kiválóan közvetítik az igazi emberi értékeket, a család, a szerelem, az otthon fontosságát hirdetik.

Ők ösztönösen keresik a védett, nyugodt körülményeket, ezért jó eséllyel a te figyelmedet is pontosan ezek nélkülözhetetlenségére hívják fel. Általában akkor jelennek meg, amikor jó hallgatóságra van szükséged, abban ugyanis tökéletesek.

Azt is próbálják neked megmutatni, hogy sokat segíthetsz az embereken, ha hozzájuk hasonlóan támogató magatartás veszel fel, türelmesebb, figyelmesebb leszel másokkal.

Ez egyébként nem csak a környezetednek segít, te is sokkal kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és boldogabb leszel, ha nem mindig a hibákat, hiányosságokat keresed az életedben.

Oroszlán

Az oroszlánok a legderűsebb, legoptimistább jegyűek közé tartoznak.

Ebből máris kitűnik, hogy neked is az élet napos oldalát próbálják megmutatni, arra igyekeznek felhívni a figyelmedet, hogy valójában mennyire szerencsés vagy – minden problémád ellenére.

Kitartóak, nem visszakoznak egykönnyen, ezzel pedig téged is bátrabb magatartásra, nagyobb lépések megtételére sarkallnak. Jelenlétük akkor jelenthet sokat számodra, ha mélyponton van az életedet, csak a borús oldalát látod a dolgoknak és a külvilágtól is negatív visszajelzéseket kapsz.

Ilyenkor jönnek az oroszlánok, akik felbolygatják az állóvizet, és megpróbálnak kirángatni a gödörből – erre már csak azért is hajlamosak, mert alapvetően jótét lelkek, melegszívűek, szeretnek segíteni.

Az oroszlán jegyűek felnyitják a szemedet, megmutatják, hogy lehet az élet humoros, kevésbé komoly oldalát is nézni, és hogy feltétel nélkül bíznod kell magadban a siker érdekében.

Olvastad már?  A szakítás nem mindig valaminek a vége: 3 okunk is van rá, miért lehet ez a legjobb dolog, ami történhetett veled

 

Szűz

Ha rendszeresen szűz jegyű embereket vonzol az életedbe, akkor az univerzum arra figyelmeztet, hogy túlságosan is kapkodsz, nem gondolod át alaposan a fontosabb kérdéseket sem.

Egy szűz jegyű ember mindig a szellemi tisztaságra törekszik, állandóan analizál, nagyon fontos számára a logikus, racionális döntés, egyenes úton halad a célja felé.

Ha te rendszeresen csapongsz, meggondolatlanul hozol döntéseket, a nélkül változtatsz a terveiden, hogy minden lehetőséget megvizsgálnál, akkor a szűz jelenléte pontosan ennek a kapkodásnak a helytelenségére figyelmeztet téged.

Az is lehet, hogy nem vagy elég kitartó, szorgalmas, ugyanis a szüzek messze földről híresek maximalizmusokról, ezen a téren ugyancsak van mit tanulnod tőlük.

Esetleg még arra is érdemes gondolnod, hogy több energiát kell fektetned karrieredbe, és jobban bele kell látnod minden olyan eseménybe, ami veled történik.

Mérleg

A mérleg jegyű emberek jó eséllyel akkor jelennek meg az életedben, ha párkapcsolati, vagy családi, baráti válsággal küzdesz.

Akár azért, mert úgy érzed, senkire nem számíthatsz, akár azért, mert eltávolodtál szeretteidtől, akár azért, mert most már úgy vagy vele, nincs is szükséged senkire.

A mérlegek számára a társas kapcsolatok és a szerelem minden másnál többet jelent, ennek a gondolatnak a fontosságát szeretnék számodra is megmutatni.

A mérleg – ahogy találó nevéből ered – folyton az egyensúly megteremtésére törekszik, viszont alapvetően pozitív a beállítottsága. Emiatt gyakran akkor bukkanhat fel az életedben, ha te éppen nem vagy a toppon.

Ő az, aki segíthet kilábalni a problémákból, és aki ennek érdekében könnyen alkalmazkodik a te igényeidhez. Jelenléte emiatt arra is utalhat, hogy neked ugyancsak türelmesebbnek, toleránsabbnak kellene lenned.

Skorpió

A skorpió jegyű emberektől sokan tartanak, pedig rengeteget tanulhatunk tőlük.

Ha a te életedben is sokszor bukkan fel skorpió, akkor valószínűleg kicsit több energiát és őszinteséget kell befektetned a mindennapjaidba.

Jelenléte arra utal, hogy gyakrabban kell a nehezebb utat választanod, több kihívást kell keresned, és nem szabad, hogy alárendeld saját életedet mások akaratának.

Érdemes kitartóbban küzdened a céljaidért, amiket legelőször is ki kell tűznöd.

Nem szabad, hogy hazugságok, vagy féligazságok hassák át az életedet, arra kell koncentrálnod, hogy a helyes úton járj, és másokat is erre sarkallj.

A skorpiókra ugyanakkor jellemző lehet a kegyetlen megtorlás, a bántó magatartás, így nem csak pozitív tulajdonságokat leshetsz el tőle.

Ő az, aki egyúttal azt is meg tudja mutatni, hogyan ne viselkedj más emberekkel.

 

Nyilas

A nyilas jegyű emberek elsősorban azt közvetíthetik számodra, hogy kihívásokra, saját magad újbóli legyőzésére szükséged van a fejlődésed érdekében.

Az egyik leginkább büszke jegy, ezért – élethelyzetedtől függően – azt is sugallhatja, hogy sokkal jobban meg kellene becsülnöd magadat, és nem lenne szabad hagynod, hogy mások bármilyen formában irányítsanak, vagy kihasználjanak.

A nyilas nem tűri az igazságtalanságot, ha korlátozzák a szabadságát, ezért számodra is sokatmondó lehet, ha éppen akkor bukkan fel az életedben, amikor összecsapnak a fejed fölött a hullámok, esetleg úgy érzed, hátráltatnak az előrejutásodban.

A nyilasok könnyen lelkesednek, de nehezen viszik végig a terveiket, általában külső támogatásra van szükségük. Nagy esély van rá, hogy a te életedben felbukkanó nyilas is éppen ezt közvetíti számodra.

Vagy azt mutatja meg, milyen rossz dolog a cél előtt fél lépéssel megállni, vagy azt, hogy ha összefogsz másokkal, sokkal könnyebben halmozhatod a sikereket.