Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Eláruljuk, miként befolyásolja az életutadat a születési hónapod / 2. oldal

Május

Május szülöttei igen változékonyak, ha egyik nap akarnak valamit, lehet, hogy a következő nap már homlokegyenest mást szeretnének.

Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor nagyon jól kommunikálsz, imádsz beszélgetni és remekül ki tudod fejezni magadat.

Nem bírod a magányt, inkább a társaságot kedveled. Folyamatosan mozgásban vagy, nem tudsz a fenekeden ülni sokáig, állandóan izgalomra van szükséged.

Nagyon tiszteled a barátaidat és igazán hűséges típus vagy. Ami az egészségedet illeti, előfordulhat, hogy az év bizonyos szakában allergia kínoz.

Június

Ha júniusban születtél, nagyon érzékeny vagy és fontosak számodra mások érzései is. Félénk vagy és nagyon romantikus, jó szeretőnek tartanak.

Folyton tele vagy tervekkel, ötletekkel, mindig azon töröd a fejed, mit is kezdhetnél magaddal a jövőben. Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy néha nagyon féltékeny vagy, nehezen engeded el a múltat és képtelen vagy a jelenben, a pillanatnak élni.

Alapvetően jószívű vagy, de ez nem zárja ki azt, hogy a barátnőiddel gyakran pletykáljatok. Sokszor bizonytalan vagy, nem mutatod ki az érzéseidet és nehéz elnyerni a bizalmadat. Pozitív gondolkodás jellemez, ugyanakkor hajlamos vagy a hirtelen hangulatváltozásra.

Július

Július szülöttei kissé hasonlítanak a júniusiakhoz, ám abban különböznek, hogy spontánabbak és extrovertáltabbak. Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, külsőleg igen vidámnak és magabiztosnak mutatod magadat, de belül mély érzések tombolnak.

Tele vagy titkokkal, ezeket csak azoknak mondod el, akikkel nagyon szoros a kapcsolatod. Tele vagy energiával, az emberek szeretnek veled lenni.

Igazán gondoskodó természet vagy, de sajnos hajlamos vagy a depresszióra. Néha kissé cinikus és szarkasztikus vagy, csak kevés embert engedsz magadhoz igazán közel.

Augusztus

Augusztus szülötteként rendre hangot adsz a véleményednek, igazán jó vezető vagy. Bár néha kissé főnökösködő, jól tudod, mit miért csinálsz. Emellett jószívű vagy, barátságos személyiségeddel sokakat meghódítasz.

Fontosak számodra az emberi kapcsolatok, a barátok és hiszel a házasságban. Bár mindenkivel szemben kedves vagy, a legmélyebb érzéseidet inkább megtartod magadnak. Humorod kiváló, szinte mindig sziporkázol, lelkesedéseddel pedig képes vagy bárkit magaddal ragadni.

Gyors észjárású vagy, viszont nagyon temperamentumos és féltékeny. Az évek előre haladtával ízületi gyulladás és reuma érhet utol.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást