Melyik hónapban születtél? Így befolyásolja az életutadat

Melyik hónapban születtél? Így befolyásolja az életutadat

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik hónapban születtél? Így befolyásolja az életutadat

Január

Január szülötteként igazán jó munkaerő vagy. Véleményedet szinte soha nem tartod magadban, de épp az őszinteségedért szeret mindenki – még a főnököd is.

Hozzáállásod és fellépésed mindig határozott, gyakran makacs vagy, nem hagyod magad meggyőzni mások véleménye által. Jó vezető válhat belőle, jól kezeled a pénzt és a kitartásodnak köszönhetően rendre eléred a céljaidat.

Szeretsz társasági életet élni, viszonylag sok barátod van, a szerelmi életedben pedig a partnereddel szemben igazán odaadó, figyelmes vagy. Ami az egészségedet illeti, szerencsére ritkán betegeskedsz, de a megfázásra hajlamos vagy.

Február

Február szülötteként igazán kreatív természet vagy, imádod, a kihívásokat és azt, ha egy új projektbe kezdhetsz bele. Lételemed a beszélgetés, de csakis értelmes dolgokról, nem kedveled a pletykát, ugyanakkor szívesen vívsz szellemi csatákat.

Ki nem állhatod, ha szigorú szabályok közé szorítanak. Mindened az utazás és a felfedezés, legyen szó repülőről vagy vonatról, mindegyikre örömmel szállsz fel.

Boldog vagy, ha kalandvágyó, szabadszellemű és álmodozó emberek vesznek körbe, hűséges barát vagy. Szerelmi életedet félénkség jellemzi, remek szülő válhat belőled.

Érdemes gyakran ellenőrizned a pajzsmirigyed működését és amennyire teheted, óvd a szívedet.

Március

Március szülöttei többnyire mindig szerencsések, jellemzően jókor vannak jó helyen. Értesz ahhoz, hogyan kell pénzt szerezni, ugyanakkor nem mindig tudod kezelni a pénzügyeket.

Légy óvatos, vigyázz a megszerzett vagyonodra és légy résen, ugyanis hajlamos lehetsz a függőségekre, amiből aztán nagyon nehéz kigyógyulni.

A szerelmi életedben valószínűleg követtél már el hűtlenséget, de amint megtalálod az igazit, tanulsz a hibáidból és soha többé nem teszel ilyet.

Alapvetően békés természet vagy, szeretsz gondolkodni, de érzéseidet, gondolataidat inkább megtartod saját magadnak.

Április

Április szülöttei rendkívüli módon vágynak a figyelemre, a szeretetre és kedvelik a rivaldafényt. Ha Te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor nem szeretsz belenyugodni abba, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy te szeretnél.

Imádsz irányítani, az motivál, ha másokat vezethetsz. Folyton a kalandokat keresed, az adrenalin éltet. Gyakran először cselekszel és csak utána gondolkodsz, ezzel azonban érdemes vigyáznod, mert könnyen bajba kerülhetsz.

Tele vagy ambícióval, jó vezető válhat belőled. Dinamikus jellemeddel csak úgy vonzod magadhoz az embereket. Könnyen ismerkedsz, sok barátod van. Ami a betegségeket illeti, idősebb korban előfordulhat nálad csontritkulás.

.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást