Egyetlen filléres csodaszer: 7 szépség trükk, amire alkalmazhatod

Egyetlen filléres csodaszer: 7 szépség trükk, amire alkalmazhatod

Címlap / Stílus / Arc / Egyetlen filléres csodaszer: 7 szépség trükk, amire alkalmazhatod / 2. oldal

Tartós parfüm

Gyorsan elillan a parfümöd illata? Erre is megoldás a vazelin! Kenj egy keveset mindkét csuklódra, majd erre fújd rá a parfümöt – az illat így sokkal tovább érezhető marad, mert nem szívódik fel a bőrödön keresztül, a vazelinnek pedig nincs sem színe, sem szaga, így nem befolyásolja a parfüm minőségét.

Highlighter

A profi sminkesek tudják, hogy egy egészen kevéske ragyogás a legszebb sminket is feldobja, azonnal fiatalosabbá teszi az arcot. Ők erre highlightert használnak, de ha te nem szeretnél még egy plusz sminkkelléket beszerezni, vagy csak ritkán használnád ezt a trükköt, akkor nyúlj most is a vazelinért. Egy egészen kevéske krémet ütögess el az arccsontodon, amikor már kész van a sminked, nagyjából arra a területre, ahol a pirosítód is van – hosszan tartó ragyogást kölcsönözhetsz a bőrödnek.

Krémesítsd a sminkjeidet

A por állagú szemhéjfestékekkel nehezebb dolgozni, és kevésbé is tartósak, mint krémes társaik. Ha összetöröd őket,és egy kis vazelint keversz hozzájuk, máris krém állagú sminket kaptál. Ha a rúzsodhoz olvasztasz egy kis vazelint, majd az egészet kis tégelybe töltöd, színezett ajakápolót kapsz, ami a hűvösebb hónapokban nem csak a sminkedet dobja fel, de az ajkaidat is megvédi a kiszáradástól.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást