Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret a párod

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret a párod

Úgy szeret, ahogy vagy!

Emlékszel a Bridget Jones ikonikus jelenetére? Mikor Mark Darcy közli vele, hogy „Úgy szeretlek, ahogy vagy!” Még maga a főhősnőnket is teljesen letaglózza a tény, hiszen ritka az olyan pasi, aki ezt tényleg komolyan is gondolja.

De mikor azt érzed, hogy találtál valakit, aki előtt nem kell megjátszanod magad, aki előtt nem kell takargatnod a kis hurkáidat és, akinek a társaságában önfeledten tudsz szórakozni, akkor nagy esélyed van arra, hogy te is megtaláltad a saját Mark Darcy-dat.

Elviseli a bekattanásaidat

Minden nő számára ismerős a diéta szó, igaz?! A pasik elég nehezen viselik el ilyenkor párjaikat, mert rendszerint sokkal feszültebbek és kiszámíthatatlanok a megszokottnál.

Viszont, ha találsz egy pasit, aki nem csak, hogy elviseli a legújabb fogyókúrás ámokfutásodat, de még esetleg támogat is benne, akkor innen üzenjük neked, hogy el ne engedd!

Ezt persze fordítsd le a saját életedre, nem biztos, hogy a ti kapcsolatotokban a diéta a mumus, lehet ez a hosszú órákig tartó készülődés, a tipikus „semmi” női válasz jó kezelése, vagy egyszerűen csak a tudat, hogy egy-egy rossz döntésed után is, ő ott lesz melletted.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást