Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret

5 dolog, amiből egyértelműen látszik, hogy nagyon szeret

Hétköznapi apróságok

Ha megkérdezel egy házaspárt, akik már húsz-harminc éve egy párt alkotnak, hogy mi a hosszú párkapcsolat titka, valószínű nem azt fogják elsőként kiemelni, hogy párjuk minden reggel szivecskés cetliket ragaszt a hűtőre, de te valószínűleg még jócskán ebben az időszakban vagy, ha ezt a kérdést boncolgatod.

Persze ez nyilván csak egy kiragadott példa a sok közül, sőt van, akinek ez már nagyon „csöpögős” gesztus, de, ha ismered a párodat, akkor pontosan tudod, hogy mi jelent részéről erőfeszítéseket.

Néha igenis a szeretet legkézenfekvőbb kifejezése, ha vacsival vár minket haza, leviszi a szemetet és besegít a hétvégi nagytakarításba.

Te vagy az első!

Lehet, hogy a haverok elhívták egy kihagyhatatlan buliba, de, ha éppen azt érzi rajtad, hogy nagyobb szükséged van rá otthon, akkor dobja a barátokat és veled tölti el a szombat estét. Mindezt persze úgy, hogy nem éli meg lemondásként.

Egyszerűen csak érzi, hogy te vagy az első az életében, már nincs szüksége melletted a hétvégi tivornyákra. Igaz ez más esetekre is, mikor azt érezheted, hogy téged helyez előtérbe, mindenki mással szemben.

Nyilván neked ezzel nem szabad visszaélned, hiszen, ha egy férfi ilyen dolgokat tesz érted, akkor nem érdemes a bizalmával játszadoznod.

Más nők? Ugyan már!

Igen, az a helyzet, hogy mikor egy férfi szeret, akkor gyakorlatilag az utcán is csak a férfiakat látja meg. Na jó, most mi is érezzük, hogy túlzásba estünk ezzel a kijelentéssel, de mindenképpen elmondható, hogy már nem úgy néz a többi nőre, mint előtte.

És hát igen, ez miattad van! Ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem fog megnézni egy csinos nőt az utcán, de hidd el, nem azért, mert lecserélne rá téged.

Valld be, te is ott ültél a moziban a barátnőiddel a Magic Mike premierén.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Úgy szeret, ahogy vagy!

Emlékszel a Bridget Jones ikonikus jelenetére? Mikor Mark Darcy közli vele, hogy „Úgy szeretlek, ahogy vagy!” Még maga a főhősnőnket is teljesen letaglózza a tény, hiszen ritka az olyan pasi, aki ezt tényleg komolyan is gondolja.

De mikor azt érzed, hogy találtál valakit, aki előtt nem kell megjátszanod magad, aki előtt nem kell takargatnod a kis hurkáidat és, akinek a társaságában önfeledten tudsz szórakozni, akkor nagy esélyed van arra, hogy te is megtaláltad a saját Mark Darcy-dat.

Elviseli a bekattanásaidat

Minden nő számára ismerős a diéta szó, igaz?! A pasik elég nehezen viselik el ilyenkor párjaikat, mert rendszerint sokkal feszültebbek és kiszámíthatatlanok a megszokottnál.

Viszont, ha találsz egy pasit, aki nem csak, hogy elviseli a legújabb fogyókúrás ámokfutásodat, de még esetleg támogat is benne, akkor innen üzenjük neked, hogy el ne engedd!

Ezt persze fordítsd le a saját életedre, nem biztos, hogy a ti kapcsolatotokban a diéta a mumus, lehet ez a hosszú órákig tartó készülődés, a tipikus „semmi” női válasz jó kezelése, vagy egyszerűen csak a tudat, hogy egy-egy rossz döntésed után is, ő ott lesz melletted.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást