Egyedül mész esküvőre? 4 tipp, hogy így is jól érezd magad

Egyedül mész esküvőre? 4 tipp, hogy így is jól érezd magad

Címlap / Szerelem / Esküvő / Egyedül mész esküvőre? 4 tipp, hogy így is jól érezd magad

Amikor több barátod gyűlik össze egy lagzin, biztosan te is jól szórakozol, hiszen könnyen beszélgetésbe elegyedhetsz az ismerőseiddel. De mi van akkor, ha csak a menyasszonyt vagy a vőlegényt ismered az esküvőn? Ilyenkor sem kötelező egyedül ülnöd az asztalnál, hiszen az alábbi négy tippet megfogadva máris jól érezheted magad egy olyan lagzin, ahol senkit sem ismersz!

Készülj fel kérdésekkel

Szuper, ha felkészülsz néhány általános kérdéssel, amit feltehetsz azoknak, akikkel egy asztalnál ülsz.

Valószínűleg amikor az ifjú pár összeállította az ültetési rendet, figyelembe vette, kik érkeznek egyedül, és kik párban, valamint hogy mennyi idősek vagytok. Így valószínűleg az asztalnál már olyanokkal ülsz együtt, akikkel több közös is van bennetek.

Ilyen esetben pedig nyugodtan kezdeményezz néhány nyitott kérdéssel: például hogy ők honnan ismerik az ifjú párt, vagy hogy mivel foglalkoznak, hiszen ezek egyáltalán nem tolakodó kérdések, de szuperül tovább viszik a beszélgetés fonalát. De az is jó ötlet, ha megdicséred valaki ruháját vagy frizuráját. Az tuti, hogy ezzel máris szereztél nála egy jó pontot, és szimpatikusabb leszel, ráadásul nagyobb eséllyel viszonozza a kedvességet, amitől beindulhat a beszélgetés.

 

Ajánld fel a segítséged

Biztos lehetsz abban, hogy egy esküvőn rengeteg segítségre van szüksége az ifjú párnak.

Persze valószínűleg a menyasszonynak már megvannak a közeli barátai, akik a készülődés során végig mellette vannak, de ettől még más területen szükség lehet a segítségedre.

Például egy vidéki esküvőn, ahol a rokonok hozzák ki az asztalra a konyhából az ételeket, biztosan örülnek még egy segítő kéznek.

De ha jól kijössz a gyerekekkel, akár azt is bevállalhatod, hogy szemmel tartod őket, így pedig egy perced sem lesz unatkozni, az tuti!

 

Legyél magabiztos

Ha mindenki a párjával érkezik egy esküvőre, könnyen eluralkodhat rajtad a szomorúság, és még kicsit nevetségesnek is érezheted magad mellettük. Pedig semmi okod nincs rá!

A legjobb módszer arra, hogy jól szórakozz a lagzin, ha képes vagy jól érezni magad a bőrödben. Gondold végig, mit szoktál csinálni, amikor magabiztos vagy! Szeretsz sportolni, és egy kiadós futás után vagy a legboldogabb? Akkor még a lagzi előtt keríts rá sort! Akkor vagy a leginkább elégedett önmagaddal, ha tartasz egy szépségnapot? Ez esetben még az esküvőt megelőző este hagyj magadnak erre néhány órát.

De szintén jó ötlet, ha megiszol egy kis pezsgőt, ez ugyanis garantáltan segít feloldódni, és máris lazábban kezdeményezed a beszélgetéseket is.

Ismerkedj az idősebbekkel

Szintén hasznos megoldás, ha nem a fiatalabb generációval beszélgetsz, hanem az idősebb korosztály tagjaival.

Mivel a lakodalmakon általában a fiatalabbak buliznak és táncolnak, így ők inkább az asztalnál beszélgetnek és ismerkednek.

Valószínűleg örülnek a társaságnak, és annak, hogy van kinek mesélniük az ifjú párról, miközben te is jól jársz, mert nem leszel egyedül.

Ráadásul még az is lehet, hogy ha ezt megtudják, szívesen bemutatnak néhány barátságos rokonnak, akikkel aztán a későbbiekben bulizhatsz, miután ők már elmennek a lagziról.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást