Esküvő / Szerelem

A legszebb egyedi eljegyzési gyűrűk minden árkategóriában, lelőhelyekkel

A legszebb egyedi eljegyzési gyűrűk minden árkategóriában, lelőhelyekkel

Ha beszélgetettek már a házasságról a barátoddal és úgy gondolod, közeleg az idő, amikor megkéri a kezedet, nyugodtan segíthetsz neki! Na persze nem kell megszervezned a lánykérést, de biztos örülni fog, ha mutatsz neki néhány eljegyzési gyűrűt, ami tetszik neked. Összegyűjtöttünk néhányat különböző árkategóriákban, amik különlegesek. 

100.000 Ft alatt

Ebben az árkategóriában a nagyobb cirkónia kővel díszített darabok és a kisebb gyémánt eljegyzési gyűrűk is helyet kaptak. A fémeket tekintve nem érdemes ugyanakkor kompromisszumot kötni, a fehérarany és az arany számít igazán időtállónak. Ezek a gyűrűk nem színeződnek el és egy-egy tisztítás után ugyanolyan szépek maradnak akár évtizedekkel később is, mint mikor először az ujjadra húzta a párod.

1. gyuruguru.hu, 2. gyuruguru.hu, 3. karikagyurugyarto.hu, 4. karikagyurugyarto.hu (háttér: lavendertime/istockphoto.com)

100.000 – 200.000 Ft között

Ebben a kategóriában is csodás gyűrűk szerepelnek – a legtöbbet gyémánt díszíti. A hagyományos, egy kővel díszített darabok mellett izgalmas, több gyémántos darabot is lehet találni. A 14 karátos arany foglalat színét pedig a többi ékszeredhez igazíthatod.

1. karikagyurugyarto.hu, 2. Tiffany, 3. karikagyurugyarto.hu, 4. diamondforyou (háttér: lavendertime/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást