10 nagyon egészségtelen étel, amit mától ne egyél!

Izsák Adrienn
Írta: ,
10 nagyon egészségtelen étel, amit mától ne egyél!
Chips, olajban sült krumpli és kolbász. Többek között ezeket az ételeket is felsoroljuk, ha megkérdezik tőlünk, hogy szerintünk melyek a legegészségtelenebb élelmiszerek. Pedig vannak olyanok is, amikről nem is gondolnád, hogy a legártalmasabbak közé tartoznak.
Gyümölcsjoghurt
Most biztos meglepődtél, hogy mégis mi okból szerepel a listán. Tény, hogy önmagában a joghurt egy egészséges élelmiszer, a hasznos élőflórás baktériumtartalmának köszönhetően, de csak a natúr változatok.
Ezzel szemben a gyümölcsjoghurtokban nemhogy élőflóra nincs, de még igazi gyümölcs sem. Csak tömény cukrozott pép, ami más termékek gyártása során visszamaradt.
Panírozott halrudacska
Ugyan a hal rendkívül egészséges táplálék, de nem mindegy, hogy milyen formában kerül a tányérodra. Az az ideális, amelyik fontos ásványi anyagokat, vitaminokat és omega-3-zsírsavat tartalmaz.
És a halrudacska nem tartozik ide. Rengeteg mesterséges anyagot tartalmaz, a bő olajtartalmáról nem is beszélve. És azt tudtad, hogy nem is értékes filéből, hanem közönséges halreszelékből készül?

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!