Édesborsó és vizitorma krémleves

Édesborsó és vizitorma krémleves

Címlap / Életmód / Receptek / Édesborsó és vizitorma krémleves

Kinek ne akadna otthon friss vagy fagyasztott zöldborsója? Ez a könnyű krémleves 20 perc alatt elkészül, a vizitormától pedig különleges fűszeres íze lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

– 600 dkg fagyasztott, zsenge zöldborsó
– 1 kis csokor vizitorma levél
– néhány szál friss zöldpetrezselyem
– 300 ml alaplé
– só, bors

Elkészítése:

1. Főzzük meg a borsót, zsázsát (vizitorma), petrezselymet az alaplében, majd turmixgéppel pépesítsük. Keverjünk hozzá tejfölt, sózzuk, borsozzuk.
2. Melegen is finom, de lehűtve is tálalhatjuk.
 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!