Ebből tudhatod, hogy az exed megbánta a szakítást

Ebből tudhatod, hogy az exed megbánta a szakítást

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ebből tudhatod, hogy az exed megbánta a szakítást

Még a káposzta sem jó felmelegítve – szokták mondani a szakítás utáni újrakezdésről, pedig sok eset cáfolja, hogy ilyenkor halálra lenne ítélve a kapcsolat. Van úgy ugyanis, hogy valaki elhamarkodottan szakít a másikkal, és nem a megfelelő okokból, ezt pedig szeretné helyrehozni.

Az alábbi jelekből például egyértelműen lejön, ha az exed is így gondolkodik.

Ajándékokat küld – akár születésnapodra, akár csak magától

Bár ma már kevés férfi küld magától virágot, ha az exed mégis így tesz, akár egy alkalomra is, az jelzi, hogy még mindig gondol rád, és talán azt is, hogy megbánta a különválást. Egy férfi ugyanis ritkán kel fel olyan hangulatban egyik reggel, hogy nagy kedve van meglepni a volt barátnőjét valami kedvességgel – általában az van a dolog mögött, hogy többet is szeretne, megint.

Persze biztosan van olyan fiú is, aki magától ilyen kedves, de lássuk be, ritka, mint a fehér holló, és általában az ilyen sem az exeire pazarolja a figyelmét, hacsak nincsenek „hátsó szándékai” vele kapcsolatban. Ez egyébként elég nyílt érzelemkifejezés, nehéz félreérteni, úgyhogy ha valaki meglépi, biztos lehetsz benne, hogy a tudtodra akarja adni: újra közeledne feléd.

Hozzád hasonlítgatja az új randipartnereit

Erre viszonylag nehéz rájönni, de biztos jele annak, hogy még mindig érez valamit irántad – ha képtelen elvonatkoztatni, és az új lányokat is mind hozzád hasonlítja, az azt jelenti, hogy valamilyen szinten bánja, hogy elengedett.

Ha azt hallod vissza a barátaitól, hogy mindenkit a te szintedhez mér, vagy esetleg beszéltek, és említ ilyeneket, onnan már tudhatod, hogy valószínűleg nem lépett túl még a szakításon, és lehet, hogy visszacsinálná az egészet, ha tehetné.

Még mindig kapcsolatban van veled

Persze, mindenki máshogy működik, és vannak emberek, akik szeretnek jóban maradni az exükkel – bár volt már kutatás, ami kimutatta, hogy ez nem a legjobb stratégia ilyenkor, azért csak akad, aki megpróbálja. Ha ilyen pasit fogtál ki, érezni fogod, hogy nem úgy viszonyul hozzád, mint régen, és csak barátként szeretne a közelében tudni.

Ha viszont még mindig ott van a szikra, és inkább úgy kezel, mint amikor a barátnője voltál, akkor valószínűleg valahol szeretné, ha újra az is lennél. Ha pedig a srác olyan, hogy soha nem tartja a kapcsolatot az exeivel, csakis veled, onnan már biztosra tudhatod, hogy nem kész elengedni téged.

Érdemes a megérzéseidre is figyelni, hiszen azok is ritkán csalnak: ha még úgy közeledik hozzád, mintha nem csak barátságot szeretne, és nem múlt el az intimitás kettőtök között, lehet gyanakodni.

Mindig csak rólad beszél

Persze, természetes, hogy egy szakítás után sokszor kerül szóba az ex, de ha mindenkitől azt hallod vissza, hogy csak rólad tud beszélni, és minden témába bele tudja csempészni a nevedet, az annak a jele, hogy még nem múltak el az érzelmei. Ha pedig így van, könnyen lehet, hogy a szakítást is szívesen visszacsinálná.

Ha egyébként is gyakran beszéltek, ráadásul mások is azt mondják, hogy sokat hallanak rólad tőle, akkor az teljesen biztos, hogy még nem lépett túl rajtad, és azt is borítékolhatod, hogy így nem fog új barátnőt találni magának – hiszen nincs olyan nő, aki szívesen hallana az új pasija exéről 0-24-ben.

Képek: AndrewLozowyi/depositphitos.com, nd3000/depositphotos.com

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!