Dr. Szöszi kedvence: a vibrátor, ami jobb volt bármilyen Tinder-randinál

Dr. Szöszi kedvence: a vibrátor, ami jobb volt bármilyen Tinder-randinál

Címlap / Szerelem / Szex / Dr. Szöszi kedvence: a vibrátor, ami jobb volt bármilyen Tinder-randinál

Mióta szexjátékokat tesztelek, többször megénekeltem már, hogy nem feltétlenül azok a kedvenceim, amiknek láttán egy pornófilm kellékese is megpördülne örömében a tengelye körül. A visszafogott, elegáns vagy éppen csajos darabok sokkal közelebb állnak a szívemhez, ezeknek nem rontja el a látványa a kedvemet, amikor előkerülnek a fiókból.

A Satisfyer Mono Flex vibrátor ennek az elvárásomnak maximálisan megfelel, hiszen csajos – megkockáztatom, egyenesen cuki vattacukorszíne van, olyan, amilyennel akár Insta-sztár is lehetne, és hát ha vannak tacskók és plüss egerek, akiknek saját közösségi oldala van, halkan megjegyzem, hogy szerintem a Satisfyer Mono is megérdemelné, de erre még később visszatérünk.

Kialakításában a Satisfyer Mono egy ergonomikus kiszélesedő, enyhén hajlított forma a jellemző, a felhőrózsaszín bevonatot pedig egy bőrbarát, rugalmas anyag adja, amit érzékenyek is nyugodt szívvel használhatnak. A cukiság azonban ne tévesszen meg senkit, mindkét szárában extra erős motor található, ez – a már említett, női testhez tökéletesen idomuló ergonomikus kialakítással – tökéletes választás azoknak a nőknek, akik csak a hüvely és a csikló együttes izgatásával képesek orgazmust elérni, de talán nem mondok túl nagy ostobaságot, amikor azt állítom, hogy örömüket lelik a csúcsra jutás ezen módjában azok is, akik egyébként más irányokból közelítve is fel tudnak kapaszkodni a nagy O-hegy csúcsára.

A Monoban is megtalálható a Satisfyer díjnyertes okosalkalmazása, a Satisfyer Connect, ami lehetővé teszi a vezeték nélküli irányítást okostelefonról és a video chatet, így akár távol lévő partnered kezébe is átadhatod a kapcsolót, de mivel nem csak a rezgésmód, hanem az erősség is állítható, az  applikáció letöltésével pedig a vezérlési lehetőségek gyakorlatilag a végtelenig kibővülnek (például zenére, a környezet zajaira vagy partnered hangjára is rezeghet a készülék) biztos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ritmust. Sőt, a rezgéstervezővel egyedi rezgésmintát is létrehozhatsz – elvégre ki tudná jobban, hogy mi a jó neked, mint te magad.

A Satisfyer Monoban azt szerettem a legjobban, hogy nem akar izmozni, nem próbálja rögtön a megjelenésével leuralni az egész terepet, de amikor eljön a bevetés ideje, pontosan tudja, hová kell érnie és ott mit kell tennie, ráadásul rugalmasan követi az utasításaimat is. Lássuk be, aki volt már életében mondjuk legalább három Tinder-randin, az tudja, hogy ez sokkal több, mint amit az ember a legtöbb esetben álmodni merhet.

Így aztán el is döntöttem, hogy a következő balatoni wellness hétvégémre én nem egy sebtében leakasztott és megalkuvásokat kívánó Tinder-randit viszek magammal, hanem a Monot.

Belőle nem fröcsög a tesztoszteron, kellemes a megjelenése, higiénikus, nem csinál belőle gondot, ha megkérem, hogy jöjjön velem a kádba, és merüljön a víz alá, és mégis ügyesebben juttat a csúcsra, mint bármelyik emlegetett randipartner, aki egyébként is talán csak akkor tudna egyszerre két helyen is így kényeztetni, ha korábban a cirkuszban dolgozott gumiemberként.

Persze, az igaz szerelmet semmi nem helyettesítheti. De addig is, amíg őt meglelem, talán csinálok a Monomnak egy Insta-oldalt, ahová tölthetem fel a képeket, hogy „kicsimmel wellnessekben”. Ha pedig az igazira rátalálok? Nos, annak talán az lesz az egyik legbiztosabb jele, hogy ő is mindkettőnkkel remekül kijön majd – velem, és a Monoval, és hármasban vágunk neki a klasszikus programoknak. Vacsora, mozi, hétvégi túrák az O-hegy csúcsára….

A Satisfyer Mono vibrátort megrendelheted a vagyaim.hu webshopból!

Kapcsolódó cikkek
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást