Életmód / Ezotéria

10 dolog az otthonodban, ami gyorsan bevonzza a gazdagságot

10 dolog az otthonodban, ami gyorsan bevonzza a gazdagságot

Mandala

A mandalák csodálatos teremtő-gyógyító világát is segítségül hívhatod, ha eleged van a szűkölködésből. Válassz olyan képet, amelynek a kisugárzó energiája kifejezetten anyagi bőséget hoz a házhoz.

Tipp: Nem feltétlenül kell festményben gondolkodnod, ha mandalákról van szó. Egy ágynemű, egy szőnyeg, de akár egy dekor kő is kellemes meglepetést okozhat!

Gyertyaláng

Gyújts gyertyákat a lakásban, de most ne hangulatkeltő célzattal, hanem azért, hogy bőséget teremtsenek az életedben. A távol-keleti elképzelés szerint a gyertya lángja aranylón fénylik, ami a gazdagságot jelképezi és vonzza is magával!

Teljesen mindegy, melyik formáját választod, lehet közönséges asztali só vagy finomítatlan himalája só is. Elegendő egészen keveset szórnod egy tálkába, így is tengernyi sószem lesz ott – pont elég ahhoz, hogy a bőség is tengernyivé duzzadjon.

Pénz pénzt fial

Mi más is hozhatna igazán bőséget, mint a pénzérme: a feng shui filozófiája szerint nagyszerűen működik és igazán jól is mutat a lakásban, ha egy nagy üvegbe belehalmozod az aprót – legyen az akár forgalomból kivont vagy éppen aktuális címlet. Olyan helyre tedd, ahol gyakran szem előtt van, és hamarosan beköszönthet életedbe a jólét!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Aranyhal

A lakás csodás éke lehet egy szép kis akvárium. De nemcsak felelősségre tanít egy kisállat, hanem vele együtt a gazdagság is rád mosolyoghat: ez esetben válassz aranyhalat! Jó tudni, hogy az anyagi gyarapodáson túl a szingliségednek is véget vethet, ha párban úszkálnak a vízben.

Lencse

A magyar hagyomány szerint újévkor lencsét eszünk, hogy legyen pénzünk. Ez a szimbolika azonban egész évben működik, úgyhogy egyél sokkal gyakrabban ebből az egészséges ételből, mégpedig bármelyik fajtájából. A sóhoz hasonlóan, ha tálkába teszed és elhelyezed a környezetedben, akkor is meghozza áldásos hatását.

Arany ékszer

Az arany ékszereket sokan nem csak szépségük miatt, de babonából is választják.  Az arany ugyanis egyértelműen a gazdagságot, fényűzést jelképezi, és energetikája is erre a területre terjed ki. Viselj aranyat azzal a szándékkal, hogy magadhoz vonzd vele a bőséget!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Jáde

Ásványi kincsek, kövek is bocsájtanak ki rezgéseket, amelyek segítenek jobbé tenni életünket. Válaszd a jáde követ, viseld magadon ékszerként, vagy hordd a pénztárcádban, hogy még egyértelműbben dolgozzon! A tudatodnak legalábbis mindenképpen jobb lesz, hiszen gondolati síkon is ráerősítesz a meggazdagodás megteremtésére.

Piros és arany

A színek tudatos megválasztása is befolyásolja a mindennapok alakulását. Ha pénzre vágysz, válaszd a pirosat vagy az aranyat, hiszen ezek a pompa színei. Mindig viseld magadon valamelyik színt, de a legjobb, ha pénztárcád színe is ez!

Levendula

Bizonyos növények is segédkeznek a bőségteremtésben, ezek közül erős bevonzó hatása van a levendulának. A sokoldalú illatos virág szárítva éppolyan hatásosan működik, mint frissen vágott vagy cserepes társai.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást